Gazete Vatan Logo

Yeditepe Üniversitesi ACCA profesyonel seviye sınav hazırlık kursları

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinden TÜRMOB üyelerine özel ACCA profesyonel seviye sınav hazırlık kursları

Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Şubat ayında uzman eğitmen kadrosu ile Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) üyeleri için TheAssociation of CharteredCertifiedAccountants (ACCA) profesyonel seviye sınav hazırlık kurslarını hayata geçiriyor.

ACCA eğitimleri ileri düzey Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS), denetim, kurumsal yönetim ve etik ilkeler, iş analizi ve performans yönetimi gibi başlıkları ile finans ve muhasebe profesyonellerinin teknik gelişimlerine katkı sağlayacak ve en son trend ve yöntemlerle güncel bilgilere ulaşma imkanı verecek. Yeditepe Üniversitesi bu sınavlara arzu eden TÜRMOB üyelerini ACCA belgeli uzman eğitmen kadrosu ile hazırlayacak. Eğitimler hafta sonu Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (İstanbul Anadolu Yakası Kayışdağı Kampüsü) düzenlenecek. İlk Eğitim P2 Kurumsal Raporlama Şubat 2016’da Yeditepe Üniversitesi’nde başlıyor

Yeditepe Üniversitesi ilk olarak P2 CORPORATE REPORTING (Kurumsal Raporlama) adlı ileri düzey UFRS eğitimi ile 20 Şubat 2016’da eğitim programına başlayacak.

Sınavlar ACCA tarafından yılda 4 kez yapılmaktadır. Sınav tarihleri Haziran, Eylül, Aralık ve Mart’tadır. Katılımcılar Haziran 2016’daki sınav için hazırlanacak.Sınavlar ACCA’in kendisi tarafindan dünyanın her yerinde eş zamanlı olarak yönetilir ve yüksek profesyonel standartlar ile değerlendirilir. Türkiye’de sınavlar ACCA standartları ile British Council tarafından yürütülmekte ve sınav kağıtları değerlendirilmek üzere ACCA’e iletilmektedir.

Sınav dili İngilizcedir. Katılımcıların iyi derecede İngilizce bilmesi avantajdır.

Dünyanın en büyük mali müşavirlik organizasyonu olan ACCA belgesine sahip olmak dünya çapındaki firmalar ve finans/muhasebe yöneticileri nezdinde mükemmeliyetçilik, yenilikçilik ve yüksek global etik değerlerin işaretidir. ACCA – TÜRMOB stratejik ortaklığı ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) veya Yeminli Mali Müşavirler (YMM) ruhsatı olanlar, 5 ACCA profesyonel seviye sınavını geçmeleri durumunda ACCA mali müşavirlik belgesini almaya hak kazanacak. Bu belge uluslararası mobiliteimkanını arttırarak birçok ülkede çalışabilmek için rekabet avantajı verecek.

Eğitmen
Eğitmen GerryFahy, ACCA, ACCA Diploma IFRS ve CPA belgelerine sahiptir. 20 yıldır yurtdışında ACCA ve CIMA eğitimleri vermektedir. Son 6 yıl içinde öğrencileri dünyada ilk 10 arasına girmekte ve ülke birincilik-ikinciliklerine ulaşmaktadır.

Eğitim Ücreti nedir?
P2 CORPORATE REPORTING (Kurumsal Raporlama) eğitim fiyatı katılımcı başına €1350 + KDV (8%)dir.
Bu ücrete 140 saatlik ileri derece UFRS ve sınava hazırlık dersleri ve soru çözümleri, tüm eğitim materyalleri (kitap ve notlar) dahildir.

Haberin Devamı