Gazete Vatan Logo

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları yayınlandı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları için geri sayım sürüyor. YDS soru ve cevapları ÖSYM tarafından adaylar ile paylaşıldı. Peki YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? YDS soru ve cevapları yayınlandı

YDS soru ve cevapları yayınlandı. ÖSYM'den gelecek YDS sonuçlarına ilişkin açıklamayı bekleyen adaylar yayınlanan soru ve cevapları kontrol ederek sonuçlarını hesaplayabilecekler. İşte YDS soru ve cevapları...

YDS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YDS SINAV SORU VE CEVAPLARI ERİŞİME AÇILDI!

2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2017-YDS Sonbahar Dönemi):Temel Soru Kitapçıklarının ve Cevap Anahtarının Yayımlanması

17 Eylül 2017 tarihinde uygulanan 2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2017-YDS Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 19 Eylül 2017 tarihinde saat 11:30'dan itibaren erişime açılacaktır.Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2017-YDS Sonbahar Dönemi) Sınavının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

Haberin Devamı

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Adaylara saygıyla duyurulur.