Gazete Vatan Logo

YDS sonbahar dönemi başvuruları nasıl yapılıyor? 2018 YDS ne zaman?

YDS sonbahar dönemi başvuruları nasıl yapılıyor? 2018 YDS ne zaman? Sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren YDS sınavı hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

YDS sonbahar dönemi başvuruları nasıl yapılıyor? 2018 YDS ne zaman?

YDS sonbahar dönemi başvuruları 18 Temmuz'da başladı, peki ne zaman sona erecek? 2018 YDS sonbahar dönemi sınavı hangi tarihte yapılacak? İşte tüm detaylar...

ÖSYM resmi duyurusu:

2018-YDS Sonbahar Dönemi Başvuruları Alınacak

2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) 9 Eylül 2018 tarihinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 18-26 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olup adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır. Adayların başvuru sürecinde Ek’te yer alan 2018-YDS Sonbahar Dönemi Kılavuzunu dikkatle incelemeleri önerilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

YDS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; İNG Bank’ın tüm şubeleri, internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı