Gazete Vatan Logo

YDS sınavı ne zaman? YDS sınav giriş belgesi sorgulama

YDS sınavı ne zaman? YDS sınav giriş belgesi sorgulaması nasıl yapılır? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. YDS sınavına az bir zaman ÖSYM resmi internet sitesinde duyuruda bulundu.

YDS sınavı ne zaman? YDS sınav giriş belgesi sorgulama

YDS sınavı için meraklı ve heyecanlı bekleyiş sürüyor. 9 Eylül'de yapılacak olan YDS sınavının giriş belgeri sorgulanmaya başladı. İşte ÖSYM duyurusu...

YDS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

9 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş yerleri belli oldu. Sınava az bir süre kala YDS adaylarında heyecan arttı. YDS'ye katılacak olan adaylar Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce veya Rusçadan oluşan testlerden hangisi için başvuru yaptıysa o testi çözecek.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

09 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Haberin Devamı