Gazete Vatan Logo

YDS İlkbahar Dönemi başvuruları için bugün son gün!

YDS İlkbahar Dönemi başvuruları 7 Şubat tarihinde başlamıştı. 15 Şubat yani bugün bitecek olan YDS başvuruları nasıl yapılır? 2018 yılı YDS başvuru ücreti ne kadar? İşte sınavla ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları...

YDS İlkbahar Dönemi başvuruları için bugün son gün!

YDS İlkbahar Dönemi başvurusu yapacakların bugün işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. 1 Nisan'da gerçekleşecek olan YDS başvuruları ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" resmi internet adresi üzerinden gerçekleşiyor. 100 TL olarak belirlenen 2018 yılı YDS ücretinin ise belirtilen yerlerden yapılması önemle duyuruldu.

YDS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

YDS BAŞVURU ÜCRETİ ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı