Gazete Vatan Logo

YDS giriş belgesi nasıl alınır? (YDS sınav yeri sorgulama)

YDS sınavına az bir zaman kaldı. YDS giriş belgesini henüz almamış olanlar haberimizdeki linkten ulaşabilir. 2017 yılı YDS sonbahar dönemi sınavına yönelik ÖSYM'den önemli bir duyuru da geldi. İşte tüm detaylar...

YDS giriş belgesi nasıl alınır? (YDS sınav yeri sorgulama)

YDS sonbahar dönemi sınavı 17 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. YDS sınav giriş yeri sorgulaması haberimizde yer alıyor. ÖSYM, YDS sınavına girecek olan adaylara duyuru yaptı, geç kalanlar sınava alınmayacak.

YDS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

ÖSYM duyurusu:

17 Eylül 2017 tarihinde uygulanacak olan 2017 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2017-YDS Sonbahar Dönemi) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 14:00'den itibaren edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2017-YDS Sonbahar Dönemi saat 10:00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09:45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

YDS PUAN HESAPLAMA SİSTEMİ

90 – 100 arasındaki puanlar (A) seviyesi,

80 – 89 arasındaki puanlar (B) seviyesi,

Haberin Devamı

70 – 79 arasındaki puanlar (C) seviyesi,

60 – 69 arasındaki puanlar (D) seviyesi,

50 – 59 arasındaki puanlar (E) seviyesi