Gazete Vatan Logo

Yazın ilk konserleri Açıkhava’da başladı

Her yıl olduğu gibi bu sene de Harbiye Açıkhava sahnesi yaz boyunca dinleyenlere müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Perşembe günü Duman konseriyle başlayan müzik maratonu ile Harbiye sahnesinde onlarca sanatçı sevenleriyle buluşacak.

Yazın ilk konserleri Açıkhava’da başladı

Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında başlayan konser maratonu İstanbul’da yaz gecelerinde müzik şöleni yaşatacak. Harbiye Açıkhava Konserleri, şarkıları dillerden düşmeyen Duman grubuyla başladı. Yıldızlar altındaki konserler dizisi, Türk Rock Müziği’nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah ile devam edecek. Eğlenceli sahnesiyle Türk Pop Müziği’nin efsane grubu MFÖ, şarkılarını yüzlerce seyirciyle birlikte söyleyecek. Ardından mikrofon, her şarkısıyla hit olan Teoman’da olacak. Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin finalini ise Kenan Doğulu özel şovlarıyla yapacak.

Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri

18 Haziran Cumartesi Şebnem Ferah

19 Haziran Pazar MFÖ

24 Haziran Cuma Teoman

25 Haziran Cumartesi Kenan Doğulu

Ağustosun yıldızlı geceleri

5 Ağustos Funda Arar

6 Ağustos Göksel

7 Ağustos Buika

9 Ağustos Hande Yener

10 Ağustos Sibel Can

11 Ağustos Berkay

12 Ağustos Murat Dalkılıç

13 Ağustos Mustafa Ceceli

16 Ağustos Sertab Erener

18 Ağustos Bengü

19 Ağustos Ferhat Göçer

21 Ağustos Volkan Konak

Haberin Devamı

23 Ağustos Ajda Pekkan

25 Ağustos Murat Boz

Şebnem Ferah bugün

Şarkıcı yeni ve eski şarkılarıyla Harbiye’yi sallayacak. Ferah 2013’te çıkardığı Od’tan sonra bir daha albüm yapmadı.

20’yi aşkın yıldız Açıkhava’da

Beş bin kişiyi ağırlayan Açıkhava Sahnesi’nde Ağustos ayında bir gece bile boş geçmeyecek ve ağustos akşamlarını daha da keyifli geçecek. 5 Ağustos'ta Funda Arar ile başlayacak konserler, Göksel, Buika, Hande Yener, Sibel Can, Berkay, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Sertab Erener, Bengü, Ferhat Göçer, Volkan Konak, Ajda Pekkan ve Murat Boz gibi birbirinden ünlü 20’yi aşkın yıldıza ev sahipliği yaparak devam edecek. Harbiye sahnesi için hazırladıkları özel, şovları ve misafir edecekleri konuk sanatçılarla birbirinden renkli sürprizler hazırlayan şarkıcılar konser günü gelene dek yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Tarkan eylül için gün sayıyor

Kısa süre önce sürpriz bir şekilde hayranı Pınar Dilek ile evlenen Tarkan ,yaptığı Türk sanat müziği albümü Ahde Vefa ile müzik dünyasında yine fırtına gibi esiyor. Yeni albümüyle yine büyük beğeni toplayan Tarkan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak. Açıkhava’da “Tarkan Zamanı” adıyla gerçekleşecek konser serisinin tarihleri henüz açıklanmasa da konserlerin Eylül’de olması bekleniyor. Megastar’ı geçen yıl Harbiye Açıkhava’da verdiği 8 konser ile toplam 52 bin kişi izlemişti.

Haberin Devamı