Gazete Vatan Logo

Yazı terasınızda karşılayın

EVvel İstanbul, evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenlere hitap ediyor.

Emlak Konut GYO’nun İntaya & EYG & İntes hasılat paylaşımı iş ortaklığı ile Başakşehir’de başlattığı EVvel İstanbul projesinin konsept dairesi, ziyaretçilere açıldı.

Projenin en çok ilgi gören daire tiplerinden biri olan 141 metrekarelik 3+1 daireler fonksiyonelliği ile özellikle çocuklu ailelerin gözdesi olurken, hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Hayatı kolaylaştırıyor

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de hayat bulan başlattığı EVvel İstanbul projesinde satışlar sürüyor. Projenin Mart ayında ziyaretçileriyle buluşan örnek dairesi ise, aydınlık ve şık tasarımıyla olduğu kadar fonksiyonelliği ve hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor.

Klasik detaylar

Mimari tasarımı Burçin Başar Özen’e, mekan tasarımı ise EYG Grup şirketi olan Dekor’s ekibinden Mehmet Özkaplan’a ait olan 141 metrekarelik 3+1 daireler, ikiz çocuk sahibi bir çift için özel olarak tasarlandı ve uygulandı.

Sade ve şık klasik tasarımlara sahip 3+1 dairenin duvar kağıtlarında, aksesuarlarda ve giydirmelerde kullanılan desenlerde klasik detayların hakimiyeti göze çarpıyor. 1+1’den 5+1’e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede balkonlu, teraslı, bahçeli evler yer alıyor.

Haberin Devamı

Çamaşır odası da var

EVLERDE fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı sağlayan önemli detayların başında ise, çamaşır odası geliyor. Evin üçüncü odası ise ev sakinlerinin okuma, dinlenme veya misafir odası olarak kullanabilecekleri bir dinlenme odası olarak planlanırken yatılı misafirlerin kullanabilmesi açısından ihtiyaç olduğunda yatak olabilecek bir kanepe de yer alıyor. Bu dairede mutfakta ise hem tezgah hem de gerektiğinde masa olarak kullanılabilecek bir alan tasarlanması ise fonksiyonelliği vurguluyor.

Çocuklar odalarında mutlu

İlkokul çağlarında iki çocuğun yaşadığı bir oda şeklinde planlanan çocuk odası, ‘yelken formlu konseptiyle’ özellikle deniz tutkunu çocukların favorisi olacak. Bu odada duvarda soft mavi tonlarında üzerinde yelken çizimleri bulunan bir duvar kağıdı, iki adet yatak, ikili bir çalışma masası, kitaplıklar ve dolaplar yer alıyor.

Haberin Devamı

Ebeveyn yatak odası ise içerisinde bir banyo ve giyinme odası bulunan geniş bir mekan olarak tasarlandı. Giyinme odasında romantik gümüş tonlarında kendinden pırıltılı, desenli bir duvar kağıdı tercih ediliyor.

www.emlakeki.com