Gazete Vatan Logo
Magazin Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar

Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar

Kemer Country Fitness Club ve Under Armour’un yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge etkinliği 4’üncü kez gerçekleşti. Katılımcılara eğlenceli bir spor deneyimi sunan organizayonun final partisindeki sürpriz ödüller de sahiplerini buldu

Yazı spor ve eğlence ile karşıladılar

Kemer Country Fitness Club ve Under Armour yaklaşan yaz aylarını eğlenceli bir spor organizasyonu ile karşıladı. Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip Kemer Country Club’ın (KCC) ev sahipliği yapacağı organizasyon, 17 Mart’ta başladı ve 17 Nisan’a kadar devam etti. Fat Burn Challenge organizasyonu sporseverleri motive etti, spor alışkanlığı kazandırdı, yeni spor akımlarını ve aletleri tanıtmak üzere çeşitli yarışmalar düzenlendi. Bisiklet, crosstrainer, koşu bandı, kürek, ağırlık çalışması ya da personal training programlarından birinde bir saatlik egzersizi tamamlayanlar 10 puan kazandı ve minimum 100 puanla da dereceye girmeye hak kazandı. En çok puanı alanın derecelendirildiği orgaznizasyon, katılımcılara sürprizler yaptı. 100 puanı tamamlayan tüm katılımcılara Under Armour’dan çekilişle hediyeler, Honey G’den tişört, Pegasus’tan Londra uçak bileti, So Watt’tan Electro Wind bisiklet olmak üzere birçok sürpriz hediye verildi.

Yarışmayı kazanlar arasından So Watt Electro Wind’in sahibi Mehmet Erdoğmuş olurken, Pegasus’tan gidiş dönüş Londra uçak biletinin sahibi ise Serhat Erdoğmuş oldu. Final partisininin sağlıklı ikramlarını ise Kemer Country Club’ın lezzetli mutfagı ve hazır yemek, sandviç, konserve ve outdoor rasyon alternatifleriyle her ortam ve her yaşta tüketici için ürünler sunan Ta!da! markası tarafından sunuldu.

Haberin Devamı