Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

Burcunuz giyimden, yaşam tarzınıza kadar hayatınızda birçok şeyi etkiliyor. Her burcun kendine has giyim tarzı var moda anlayışı var. Burçların modaya etkilerini dört gruba ayırmak mümkün. Ateş, toprak, hava ve su grupları. Ateş grubunda, Koç, Aslan, yay burcu var. Toprak grubunda ise Boğa, başak ve Oğlak. İşte Koç Burcu, Aslan burcu ve Yay Burcu, Boğa Burcu, Başak Burcu ve Oğlak burcunun erkek ve kadınlarının giyim tarzları ve renkleri.

 Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

Ateş sıcak ve enerjiktir. Dokununca yakıcıdır ama cesurdur. Yanmaya başlayınca, özgürlüğü ile her yana savrulur. Ateş burcunda doğan kişiler, sıcakkanlı deli dolu ama kızdıklarında etrafını yakıp kavuran ve birden bire sönen, durulan bir yapı sergilerler. Ateş burcunda doğanlar özgüvenleri oldukça yüksektir. Otoriter, coşkulu, enerji dolu, yaratıcı, iddialı, cesaretli, hayata bağlı, yaşamaktan zevk alan, neşeli ve hareketli bir mizaca sahiptirler. Yaratıcılıkları gelişmiştir. Hayatı dolu yaşarlar.

KOÇ ( ÖNCE BEN )

Girişimciliği simgelerler. İlk adımı hep onlar atsın isterler. Engellendiklerini hissederlerse çok çabuk hayal kırıklığına uğrarlar. Sürekli yeni fikirler ve projeler peşinde koşarlar. Bu özelliklerini dengelemezlerse, yaşamlarında çok fazla problem yaşarlar... Yetersiz oldukları konularda bile, kendinden emin tavır içinde görünürler. Savaşçı bir ruha sahip olan Koç’lara sakin bir iş çekici gelmeyecektir. Kendini ön plana çıkaracak işleri seçecektir.

KOÇ KADINI

Sadakati temsil eden Koç burcunun kadını, kıyafet seçiminde kişiliğini yansıtacaktır. Saflığı temsil ettiğinden doğal kumaşları tercih edecektir. Modern görünmeyi seven koç kadınlarının seçimindeki öncelikli etkenler kolaylık ve hızdır. Koç burcu kadınları genellikle havalı olur. Özellikle giysileriyle dikkati çekmek onlar için başlı başına bir zevktir. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Gösterişli ve şatafatlı giysiler tam onlar içindir. İpekli kumaşları tercih ederler. Alışverişe plansız çıkarlar ve ilk beğendiklerini alırlar.

Haberin Devamı

KOÇ KADININ GİYİM TARZI

Cool Havalı ve feminen olan koç kadını, kıyafet seçiminde mantıksızlığa yer vermez. Duruşuyla ve cezbedici bakışlarıyla istediği kişinin dikkatini çekebilecek ve kalbine giden yolu açacaktır. Onun için doğru kıyafet modern ve sade olanıdır ama mutlaka gösterişli bir renk seçecektir. Kırmızı ve parlak renkler Koç kadınının rengidir, bununla birlikte mavi ve turuncuda ona özellikle yakışan renklerdendir. Gözlük ve saat ise vazgeçilmez aksesuarlarıdır.

Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

KOÇ ERKEĞİ

Unutmayın ki, siz bir lidersiniz. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazsınız.. Aynı zamanda cüretkarsınız.. Karşı tarafı avlaması gereken, bir av olarak görürsünüz. Siz Koçla ilişki yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik içinde iseniz. Bu beraberlikte her an her şeye olabilir. Heyecanlı ve meydan okuyan kişiliğiniz dizginlenmeye gelemez... Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettiğiniz için de, beraberliklerinize kendi damganızı vurmayı bilen sizlerin yanında olmak bile başlı başına bir olaydır. Birlikte olduğunuz kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlisiniz...

Haberin Devamı

KOÇ ERKEĞİ GİYİM STİLİ

Kendilerine olan güvenleriyle dikkat çeken Koç burcu erkekleri, deniz mavisi tişörtlerle çok şık görünecek. Koç erkekleri aksesuar kullanmayı pek sevmiyor. Ancak spor bir takım üzerine atılacak renkli atkı sohbetin neşeyle başlamasına sebep olacaktır. İki farklı takım bazı aksesuarlarla zenginleştirilerek bütün hafta boyunca giyilebilir. Böylece bir üniforma olmaktan da çıkar. Gömlek rengini değiştirdiğinizde, tasarımları farklı beyaz gömlekler giydiğinizde, yelekle kravatları farklı ve belki biraz iddialı seçtiğinizde aynı takımı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayakkabı” türleri arasında ise, çoğunluk sporu tercih ediyor. Bir kadın, erkeğin kılığında ilk olarak ayakkabılara dikkat ediyor.

Haberin Devamı

RENGİ: KIRMIZI

Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

ASLAN: (GÜCÜ ve GÖSTERİŞİ SEVERİM)

Asla karmaşık ve zor değildir. Her şeyiyle ortada bir kişilik sergiler. O, lider ve patrondur. Doğuştan yönetici bir kişiliği vardır. Elbette hataları vardır, her şeye karışır. Hoş görülü değildir. Fikirlerini karşı tarafa kabul ettirme konusunda sıcak kanlı ve sevimlidir. Görüntülerinin aksine; şaşılacak kadar, hassas ve kırılgandır. Ender depresyona girer ve kendini çok çabuk toparlar. Yapıcı bir belleği vardır. Hızlı düşünemez ama doğru karar verir. Bastığı yerden emin olmadan adımını atmaz. Affetmeyi iyi bildiğinden, başarısızlığı başarıya çevirme konusunda beceriklidirler.

ASLAN KADINI

İlk andaki kibirli hali geçildikten sonra belkide en dışa dönük, en pozitif Aslan kadınıdır. O, kadınsı bir kadındır. Güçlüdür ve gösterişli olmayı sever. Pahalı markalar, pahalı kumaşlar, en yeni moda kıyafetler ondadır. Aksesuarlardan korkmaz, cesurca kullanır. İçindeki parıltılı pozitif enerjisini kıyafetleriyle dışa vururken aynı zamanda lüks tercihleriyle gücünü de göstermek ister.

Haberin Devamı

ASLAN KADININ GİYİM TARZI

Gözlerinin pırıltısı ve o kadar gösterişin üzerindeki asil duruşu hemen dikkat çeker. Karşısında onu seçecek kişinin pek önemi yoktur, çünkü Aslan kadını seçmeyi sever. Dolayısıyla o aşık olacağı zamanı ve kişiyi kendi bilir ve belirler. Saten ve yün gibi kumaşları seven Aslan kadınının alış verişte en değer verdiği şey parlak renkler ve özel parçalar olmasıdır.

ASLAN ERKEĞİ

Sıcak romantik, ateşli aşıklarsınız. Birlikte olduğunuz insanın ayaklarını yerden kesersiniz. İyi bir konuşmacı olduğunuz içinde, güzel aşk sözleri söylemekte üstünüze yoktur. Bulunduğunuz her ortamda sevgi krallığınızı ilan etmeye hazırsınız... Karşı cins her zaman size çekici geliyor.. Cinsel açıdan yoğun yaşadığınız duygularınızı denetlemede güçlük çekersiniz. Partnerinizden sürekli olumlu sözler duymaktan hoşlandığınız için, en küçük bir ilgisizlik karşısında tüm dengelerinizi yitirirsiniz..

ASLAN ERKEĞİ GİYİM STİLİ

Mevsime, hava sıcaklığına ve yaşa göre giyinmek Aslan Burcu erkekleri modayı yakından takip etmekte geri kalmazlar Artık iyi eğitimli, kariyer sahibi beyler şıklıklarını kanıtlamak ve ciddiyetlerini anlatmak uğruna kravat kullanmayacaksınız. Modacılar takım elbiseleri, kesimleri ve kumaşları ile konforlu hale getirdikleri gibi Mono düğmeli ceketlerle ve şık gömlekler artık kravatsız da gayet hoş olacaksınız. İşadamlarının, yayıncıların, hatta bürokratların bazı ortamlarda kravatsız kullandıkları takımlarıyla bu modayı kanıtlayacaksınız.

RENGİ: TURUNCU, SARI, KIRMIZI

YAY: (ÖZGÜRÜM VE AKILLIYIM)

Yay; yaşamı araştırmak ve yargılamak için gelmiş gibidir. Olaylara sonsuz bir özgürlük duygusu ile yaklaştıkları için, hiçbir şeyden etkilenmez ve idealist ve sabırsız davranışlar sergilemekten korkmazlar. Duygusal ve fiziksel hiçbir baskıya dayanamazlar. Gülmeyi konuşmayı ve eğlenceyi çok seven Yay’ların çekici kişilikleri yüzünden çevreleri daima kalabalıktır. İnandığı şeylere öylesine yürekten bağlıdır ki, karşısındaki kişiyi de kolayca ikna eder. Bilginin gücüne inandığı için her türlü bilmediği şeyi öğrenmeye yönelir. Bu yapısı ile meraklı olmakla suçlanabilir. Yay’ın özgürlük duygusu meslek seçiminde de etkili olacaktır. Asla kapalı ortamlarda çalışmak istemeyecekler, geçici bir süre için katlansalar bile, ilk fırsatta kendilerini açık havaya atacaklardır. Yabancı kültürler ve hukuk onların ilgisini çeker. Dinlerle ilgili araştırmalar yapabilirler.

Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

YAY KADINI

Telaşa gerek yok” havası Yay kadınını dayanılmaz yapandır. Aslında dramatik bir tarzı olan Yay kadını bazen umursamazlık derecesinde olan rahatlığıyla bilinir. Bu rahatlık kıyafetlerine de yansır, sportif ve rahat bir şıklığı tercih eder. Ama bu sakın yanlış anlaşılmasın sporcu gibi giyinir değil daha fantaziye kayan bir giyim tarzı var demektir. Modayı çok yakından takip eder triko, süet ve deri vazgeçilmezlerindendir. Takıda abartılı aksesuar severler ama çanta ve ayakkabıda daha klasiklerdir.

YAY KADININ GİYİM TARZI

Gizemli görünen Yay kadını, sportif görüntüsü ve inanılmaz derecede telaşsız tavrıyla her erkek için; “onunla her şeyi yapabilirim” dediği kadındır. Gülerkenki içtenliği, maceraperest yanı ve plansız hareketlere olan uyumuyla inanılmaz derecede eğlencelidir. Bonkörce para harcayan yay kadını özellikle aksesuara harcayacağı parayı umursamaz…

YAY ERKEĞİ

Sizin gibi neşeli ve yaşamla bu kadar barışık bir kişiyi bulmak çok zordur. Sürekli seyahat eder ve dünyanın her yerinde birçok dostlarınız vardır. Ruhunuz yeni doğmuş bir çocuk kadar saf ve temizdir. Çevrelerinizde her türlü aktiviteye duyarlı olduğunuz sizi tüm sosyal aktivitelerde görmek mümkündür. Özgürlük duygunuz vazgeçilmez bir özelliğinizdir... Bir Yay erkeği ile yaşamak çok kolay görünse de çoğu kez ilişkileri olumsuz biter. Çünkü bağlanma iç güdünüz zayıftır.

YAY ERKEĞİNİN GİYİM STİLİ

Renkli kişiliklerini kıyafetlerine yansıtmayı seven Yay'ları, tek renk bir kıyafetle görmeniz çok nadirdir Gri tonları özel tercihleridir Dolabında olması gerekenler ise; gömlek hafifliğinde ceketler, ince trikolar, farklı ekoseler kullanılarak yapılmış küçük yakalı gömlekler, İki veya tek düğmeli takım elbiseler ve ceketlerde ince yakalar Astarsız hafif ceketler de sezona ağırlığını koyuyor Boyunuz çok kısa değilse mutlaka kemer kullanın Yuvarlak uçlu ayakkabı size ekstra yuvarlaklık katar, bu yüzden hafif köşeli olanları tercih edin.
RENGİ: MOR

GENEL ALIŞVERİŞTE


Kırmızı bir şal, bordu bir ipek buluz, egzotik bir tütsü demeti, vanilyalı bir parfüm, kol saati, spor ayakkabı, blue jean, deri eldiven, şık gece kıyafetleri, kadife bir pantolon. Kırmızı mumlar, sarı pirinçten bir yer masası, parlak ışıklı bir avize, saten bir pijama. Spor bir pijama, değişik kitaplar, renkli giysiler, blue jean, büyük bir çanta, vanilya ve kokanat kokuları, büyük bir bavul.

TOPRAK GURUPLARI

Topraksız bir yaşam düşünülemez. Toprak doğurgandır. Doğuştan ihtiyatlı ve dikkatli olan toprak burcu insanlarının yöneticilik yönleri gelişmiştir. İşlerini ve çevresini idare etme eğilimindedirler. Olayları kontrol altında tutmak isterler. Onlar için kendilerini güvenli hissetmek çok önemlidir. Havai değildirler.Uzun süre aynı yerde kalıp yükselmek taraftarıdırlar. İstikralı olmaya ve çok çalışıp, hayat standartlarını yükseltmeye önem verirler. Son derece sadık ve vefakardırlar. Ölesiye sevebilirler. Sevdiklerine oldukça bağlıdırlar. Toprak grupları güzelliğe tutkundurlar. Yaşamlarını ve evlerini çiçek bahçesine çevirebilirler. Bulundukları mekanları hiç durmadan çalışarak güzelleştirmeye çalışırlar. Evleri düzenli ve hoştur. Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Evlerini severlerse mekan değiştirmekten hoşlanmazlar.

BOĞA: ( DİSİPLİN VE SABIR YAŞAM BİÇİMİM. )

Burçlar kuşağının en düzenli kişileridir. Yaşamdan ne beklediğini tam olarak bilir.Boğa’nın içinde çok güçlü bir enerji depolanmış durumdadır. İnsanı rahatsız edecek kadar inatçı ve sabittir. Zorluklar karşısında çok dayanıklıdır. Mükemmel ve sadık bir dosttur. Koruyucu ve sevgi dolu olmalarına karşın, gereksiz kaygıları yüzünden çevresindeki kişileri sinirlendirebilirler. Askıda kalan işlerden nefret ederler. Genellikle güvenceli ve emekliliği olan işleri seçerler. Düzene olan müthiş eğilimi ağır basar.

Koç, Aslan, Yay, Boğa, Oğlak ve Başak burçlarının en sevdiği giysiler, favori renkleri...

BOĞA KADINI

Rahat ama kadınsı olan Boğa kadını için herşeyin yerli yerinde ve düzgün olması çok önemlidir. Pamuklu, saten ve ipek öncelikli kumaş seçimleri arasındır. Kıyafet seçimlerinde ilk tercihleri rahatlık olsa da mutlaka kadınlıklarını ön plana çıkaracak şekildedir.

BOĞA KADININ GİYİM TARZI

Parlak gözleri ve cezbedici bakışlarıyla karşısındakini etkilemeyi sever Boğa kadını. Favori rengi pembe olsa da renklerin pastel tonlarının tamamı ona çok yakışır. Rahatlığı çok önemlidir, o rahatlık ona aşkın kapılarını da açar çünkü o erkeğine de kendi gibi olma şansını verir. Bununla birlikte gün içinde oynayacağı role de uygun olmalıdır kıyafeti. Rahat, cezbedici ve her zaman yerine uygun giyinir.

BOĞA ERKEĞİ

Yaşamda iktidarı seviyorsunuz. Bağlılık ve sadakat sizin için bir yaşam biçiminiz. ... Güçlü duygularınız sürekli bir sevgi için çarpar durur. Sizinle oyun oynama şansları yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdensiniz.. Romantizmde bile yaşamdan fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarsınız. Ruhunuzda hep, hayatı coşkuyla kucaklayan aşkın özlemi vardır. Sevdiğiniz kişi ile güçlü bir aile bağı oluşturmak adına yaptığı mücadeleyi daima kazanırsınız

BOĞA ERKEĞİ GİYİM STİLİ

Boğazlarına oldukları kadar stillerine de düşkün olan Boğa Burcu erkeği, kıyafetlerini renkli aksesuarlarla tamamlamayı sever. İnce ayrıntılar, gri takımlar, dar kalıplar derken dışarıda ve ofiste erkekler kadınlardan daha çok süsleneceğe benziyor. Vücuduna güvenen Boğa erkeklerini dar kalıplı pantolonlar ve küçük yakalı ceketler bekliyor. Renkli, kravatlar ve kol düğmeleri farklılaşmayı sağlayacak en önemli detaylar. Kadınların vazgeçemediği fularlar da dolabınızda bulunabilir. Favori renkler gri, lacivert, lacivert-mor ve siyah… RENGİ : PEMBE

BAŞAK: ( HER ŞEYİ İNCELER VE TENKİT EDERİM )

Öz eleştirisini yapabilen, mükemmeliyetçi bir kişiliktir. Eleştiriyi sever. Ayrımcı, pratik ve mantıklıdır. En ince detay bile aklını kurcalar. Gelenek ve göreneklere göre davranır. Hiç kimse çevresine bir Başak kadar özenli ve saygılı yaklaşmaz. En küçük detayları atlamadan, sessiz ve derinden çalışmaktan hoşlanırlar. Çevresindeki kişiler; onun işine olan ciddiyeti nedeniyle, zor bir insan olarak algılasalar bile kısa süre sonra onun güvenilir bir insan olduğunu anlayacaktır. Onunla paylaşımları az olsa bile, saygı duymayı öğreneceklerdir. Çözülmesi en zor olan konuları da, ona getirecekler ve güveneceklerdir. Çalışma ortamında titiz çalışma sergilerler. Alışkanlıklarına çok düşkün olduğu için özel eşyalarına dokunulmasından hoşlanmazlar.

BAŞAK KADINI

Mükemmelliği sadeliğinde gizli olan Başak kadını utangaçtır ama cesurdur ve dayanıklıdır. O, doğal kumaşları sever özellikle pamuklu kumaşlar onun tercihidir.. Onun için kıyafet seçimlerinde öncelik pratiklik ve fonksiyonellik olsa da çizgisini en doğru tanımlayacak kelime klasiktir. Zamansız kıyafetlerin kadınıdır Başak kadını. Çok uyumlu giyinmeyi severler. Klasik tarzının yanında genelde en idealı dekolteleri giymekten çekinmezler. En sıradan bir kıyafeti bile muhteşem bir uyum içinde sergileyebilirler.

BAŞAK KADININ GİYİM TARZI

Onun asil görünüşü etrafındaki erkeklerin dikkatini anında çeker. Asil ve sakin görünmelerine rağmen, çok çalışkan olan Başak kadınları analizci yapılarıyla karşısındaki erkeği anlayıp onun adına kendini eleştirmekten çekinmeyecektir. Boşa para harcamayı sevmeyen Başak kadını; dolabına atılacak kıyafet almayacaktır.

BAŞAK ERKEĞİ

Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilersiniz. Sizinle yaşamak kolay değildir. Titiz ve sorgulayıcısınız... Aşk ilişkileriniz zordur... Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için, isteklerinize kavuşmak için yaşarsınız. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız.. Birlikte olduğunuz kişiyi mükemmel görmek istediğiniz için, partnerinizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebilirsiniz. Yüksek standartlarınız zamanla kendilerinizi de rahatsız eder. Beraberliğe kendinizi kolay teslim etmezsiniz.

BAŞAK ERKEĞİNİN GİYİM STİLİ

Evini asla dağınık göremeyeceğiniz Başak Burcu titizliğe ve giyimine çok önem verir Genelde açık renkleri seven Başak Burcu erkeklerine Uzun boyluysanız Boyuna çizgili takım asla Kruvaze takım her zaman Sivri ve uzun gömlek yakası asla Kadınların zevki de önemli! Yine kadınların yüzde 45'i, “günlük bir takım elbise ve gömlekli” erkeği ve pamuklu kumaşları hoş buluyor Altın yüzük, künye, kolye, rengârenk tatil kılıkları, şalvar kesim blue jean’ler ve püsküllü ayakkabılar, kadınların sizde görmeye tahammül edemediği giysi ve aksesuarların başında geliyor. Sadeliğiniz baş döndürüyor.
RENGİ:KAHVERENGİ LACİVERT, MAVİ

OĞLAK ( ŞÜPHELERİMDE HAKLIYIM )

Kuruntulu bir yapısı vardır. Hiç kimse onun kadar kendini yiyip bitiremez. Oldukça sabırlıdır. Ani gelen başarılar onu hep kuşkulandırır. Zorluklarla nasıl baş edeceğini bilen içgüdüsel bir yeteneği vardır. Disiplin ve oto kontrolü çok çabuk öğrenir. Yaşama aşırı ciddi ve sorumlu bakar. İdeallerine ulaşmak için çok fazla ağır koşullarda çalışmaktan yılmaz. Her şeyi kolay kabul etmez ve sağlamcı yapısından dolayı her şeyi etüt ederek tecrübe eder. Depresyona çok açıktır. Nedensiz korkuları vardır. Seçici yapısından dolayı; kolay ilişkiler kuramaz. Onu etkileyecek olan kişilerin varlıklı ve tanınmış kişiler olması gerekir.

OĞLAK KADINI

Ciddi kadındır Oğlak kadını, hayata karşı olan bu duruşlarını gardıroplarına da yansıtırlar. Kaliteli kıyafetler ve tercihen iyi markalar vardır dolaplarında. Hemen hemen bütün kıyafetleri üzerlerine en iyi uyacak şekilde tadilat görmüştür veya imkanları varsa diktirmeyi bile tercih edebilirler. Genelde koyu renkleri tercih ederler. Moda öncelikli değildir, Rahatlık, şıklık ve kalite öncelikleridir. Oğlak kadınını çok nadir eşofmanla görebilirsiniz. En çok parayı çanta ve cüzdana harcarlar çünkü bu aksesuarlar onlar için statü göstergesidir. Takılarda ise aileden kalma ve hikayesi olanları tercih hederler.

OĞLAK KADININ GİYİM TARZI

Oğlaklar dergilerde idealize edilen kadın gibi görünmeyi tercih ederler. Kendinden son derece emindir ve kendini çok iyi tanır. Neyi sevip, neyi sevmediğini iyi bilen Oğlak kadını yapaylıktan hiç hazzetmez. Doğallık ve dürüstlüğü onun aşka giden yoludur. Karşısındaki erkek onu herşeyini emanet edebileceği ve hep destek görebileceği biri olarak görür. Bu güven bugün en çok arananlardan değil mi beyler için? Oğlak kadını için orjinal bir deri çanta asla vazgeçemeyeceklerindendir.

OĞLAK ERKEĞİ

Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir siz Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışardan görülen görüntünüzün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilir bir kişisiniz. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman sizin doğrularınız çıkar. Sakin ve sade kişilersiniz.. Olayları abartmadığınız için, için de bazı kişilere renkli gelmeyebilirsiniz.. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışınız vardır Seçtiğiniz eş toplumsal ve geleneksel kurallara uygundur.

OĞLAK ERKEĞİNİN GİYİM STİLİ

Daima zevkli seçimleriyle etraftaki kişileri kendilerine hayran bırakan Oğlak erkekleri, biraz kilonuz varsa, tek düğme takım elbise ceketi yerine, çift veya üç düğme ile göbeğinizi gizlenmiş kabul edin Bedeninize tam oturan takım elbise giyin Bol ve büyük gözüküp, sizi daha da geniş göstermesin Yani büyük beden ama fit bir takım elbise alın. Erkeğin kokusu derseniz sık sık parfüm değiştirmemelisiniz. RENGİ SİYAH VE KAHVERENGİ

GENEL ALIŞ VERİŞTE

Evleri için güzel bir biblo, kristal bir cam eşya, kırmızı bir atkı, spor çoraplar, bir müzik aleti, kaliteli cilt ürünleri, beyaz bir gömlek, bilimsel film dvd, özel bir kahve fincanı, maskot bebekler.. Abartıya varmayan her türlü hediye armağan edebilirsiniz. Zarif olan her şeyi sever. Çiçekleri ve küçük takıları sever. Kitaplardan hoşlanır. Nostaljik bir müzik albümü, bilardo takımı.. Deri bir bavul, değerli bir kemer, güzel bir kalem, pahalı bir gözlük, sallanan sandalye, yer minderi, küçük bir köpek yavrusu

DİĞER YENİ YAZILAR