Gazete Vatan Logo

Yaza formda girmenize yardımcı olacak uygulamalar

Baharı karşıladığımız bugünlerde birçoğumuz kıştan kalan fazla kiloları atıp yaza formda girme arzusunda.

Yaza formda girmenize yardımcı olacak uygulamalar

Spor salonuna gitme konusunda zorlananların imdadına popüler fitness uygulamaları yetişiyor. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz uygulamalar ile ideal kilonuza kavuşup yaza formda girebilirsiniz.

Nike+ Training Club

Vücut ağırlığınızı kullanarak fitleşin

160’tan fazla ücretsiz antrenmanın yer aldığı uygulamada hareketlerin nasıl yapılacağını Nike Master eğitmenleri videolarda gösteriyor. Hedeflediğiniz vücut yapısına uygun kişisel antrenmanınızı oluşturup hemen başlayabilirsiniz.

Vücut egzersizleri için ekipmanınız yoksa dert etmeyin uygulamada sadece vücut ağırlığınızı kullanarak her yerde kolayca yapabileceğiniz antrenmanlar mevcut. Motivasyona ihtiyaç duyanlar Ronaldo, Serena Williams gibi ünlü sporcuların yer aldığı antrenman videolarından ilham alabilir. Nike+ Training Club, farklı üreticilerin akıllı bileklikleri ile de uyumlu çalışıyor.

30 Günde Kilo Ver

Animasyonlu görüntülerle zayıfla

30 Günde Kilo Ver uygulaması ile 30 günlük hedefinizi girip bunu günlük olarak takip edebiliyor, hedefinize aylık periyotlarda güvenle ulaşmanıza yardımcı oluyor. Evde ve ekipmana ihtiyaç duymadan yapabileceğiniz egzersizler animasyonlu ve görüntülü olarak sunuluyor.

Haberin Devamı

MyFitnessPal

Kalori hesaplamak çok kolay

MyFitnessPal ile aldığınız kaloriyi hesaplamak son derece kolay. 6 milyondan fazla gıdanın kalori bilgisinin yer aldığı büyük bir veritabanına sahip olan uygulamada tükettiğiniz gıdaların kalori, karbonhidrat, yağ ve protein bilgilerine kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Ev Egzersizleri - Ekipmansız

Uzmanlar eşliğinde antrenman yapın

Ücretsiz bu popüler uygulama ile ekipmansız ve eğitmensiz olarak antrenmanlara başlayıp vücudunuzu şekle sokabilirsiniz. Tüm egzersizler uzmanlarca oluşturulmuş, bilinçli bir şekilde çalışmanız için ipuçları ile zenginleştirilmiş. Uygulamadaki hatırlatıcılar ile hiç bir egzersizi atlamayın. Kilo eğiliminizi takip edin, video ve animasyonlar ile vücudunuzu hızla forma sokun.