Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Yaz’ın Öyküsü son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Yaz’ın Öyküsü son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

YAZ'IN ÖYKÜSÜ BÖLÜM FRAGMANI

Yaz’ın, açıklaması herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratırken, kızlarının kararı karşısında Umut ve Mert, ne diyeceklerini bilemezler. Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep olur.

Ekim'le arası açılan Yaz, çareyi annesine gitmekte bulur. Bu sırada Mert’in de orada olması ve Yaz’ın hastalanması, genç kızın ailesi ile birlikte vakit geçirmesini sağlar. Geçirdikleri vakit, Yaz için büyük bir mutluluk olur. Ancak bu durum fazla uzun sürmez. Yaşadığı hayal kırıklığı sonucunda Ege ile görüşen Yaz’ı bambaşka sürprizler beklemektedir. Yaz ve Ege’nin birlikte olduğunu öğrenen Ferhat ise deliye döner ve herkesi tehlikeye sokacak bir adım atar.

Haberin Devamı

YAZ’DAN ANNESİNE AĞIR SÖZLER

Yaz’ın Öyküsü dizisinin yeni bölümünde Yaz, annesine ağır bir söz söyleyecek: “İyi anne üç günlük nişanlısı uğruna kızını satmaz. Gerekirse çocuğu uğruna canını bile verir.” Bu sözler Umut’u nasıl etkileyecek? Bakalım Yaz’ın Öyküsü yeni bölümde Umut Tunç’u bırakacak mı?