Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle

Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınladı. Yaz'ın Öyküsü 7.bölümde Umut ve Yaz yüzleşiyor. Bu bölümde ortaya çıkacak gerçekler neler? Birbirinden çarpıcı gelişmelerden ipuçlarının bulunduğu fragmandan kareler ve detayları haberimizde.

Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle

Umut, Yaz ile hesaplaşıyor! Gerçekler ortaya çıkıyor! Yaz, Ekim ile ilgili Nevra Hanım'ı zorlarken, Tunç gizli şeylerin peşine düşüyor! Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 7. Bölüm 16 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'deKanal D'de!

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Nergis Otluoğlu Akoğlu, HasanCömert, Gamze Arslan’ın kaleme aldığı, başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı “Yaz’ın Öyküsü”nün bu bölümü de izleyicinin heyecanını bir hayli arttıracak.
Yaz'ın Öyküsü 6.bölümde neler olmuştu?
Nevra, Mert’i ve Yaz’ı yanına almak için Saniye’ye iş birliği teklif eder.
Bu teklifle Saniye hem Yaz’dan hem de borçlarından kurtulma niyetindedir.
Mert, Yaz için kolları sıvarken, Yaz'ın annesine olan öfkesi çığ gibi büyüyor!
Mert araya girerek Ferhat’ın Umut’tan özür dilemesini ve Yaz’la barışmalarını sağlar. Bu durum Ekim’i bir hayli rahatsız eder. Genç kız, küçük oyunlarına bir yenisini daha ekler ve Yaz’ın Ferhat’ın karşısında zor duruma düşmesine sebep olur.
Mert, kızının eğitimi için annesi Nevra’nın isteklerine boyun eğmeye başlar. Yaz, annesine karşı olan öfkesini bu sefer çok başka bir şekilde ortaya koyar. Kızının göstermiş olduğu tepki herkesi şoka sokarken, Umut ise yıkılır.

Haberin Devamı