Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Yaz’ın Öyküsü yayınlanan 4.bölümü ile pazar akşamının galibi oldu! Son bölümü ile günün zirveye ulaşan diziler arasında yer alan Yaz’ın Öyküsü dizisinde Yaz, anne ve babası ile ilk kez baş başa kalıyor. Ancak bu kez Ferhat, Yaz ve Umut'un hayatını büyük bir tehlikeye sokuyor. Yeni bölüm fragmanı ve gelişmeleri haberimizin detayında bulabilirsiniz...

Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, Hikaye/Tretman'ını Gamze Arslan, Nergis Otluoğlu Akoğlu, HASAN Cömert'in oluştuduğu, senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç'in kaleme aldığı, başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi "Yaz’ın Öyküsü" yayınlanan dördüncü bölümü ile Pazar akşamının galibi oldu.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 5.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yaz'ın Öyküsü zirveyi kaptırmıyor! Beğeni ile izlenen dizi, Tüm Kişiler’de yüzde 3.49 reyting ve 14.03 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de ise 4.29 reyting ve 18.47 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

Yaz'ın Öyküsü 4. son bölümünde; beklediği fırsatı elde eden Yaz, anne ve babası ile ilk kez baş başa kalıyor. Kıskançlık krizine giren Ferhat ise Yaz ve Umut'un hayatını büyük bir tehlikeye atıyor!

Yaz’ın, açıklaması herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratırken, kızlarının kararı karşısında Umut ve Mert, ne diyeceklerini bilemezler. Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Ekim'le arası açılan Yaz, çareyi annesine gitmekte bulur. Bu sırada Mert’in de orada olması ve Yaz’ın hastalanması, genç kızın ailesi ile birlikte vakit geçirmesini sağlar. Geçirdikleri vakit, Yaz için büyük bir mutluluk olur. Ancak bu durum fazla uzun sürmez. Yaşadığı hayal kırıklığı sonucunda Ege ile görüşen Yaz’ı bambaşka sürprizler beklemektedir. Yaz ve Ege’nin birlikte olduğunu öğrenen Ferhat ise deliye döner ve herkesi tehlikeye sokacak bir adım atar.

Yaz’ın Öyküsü, heyecan dolu yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!