Gazete Vatan Logo

Yaz gecelerinin en eğlenceli mekanları!

Yaz gecelerinin en eğlenceli mekanları!

Yazı şehirde geçiren İstanbulluların geceleri özellikle Boğaz hattında sıralanan gece kulüpleri DJ performansları, lezzetli ve zengin mönüleri ile renkleniyor. Günlük yaşamın yoğun temposundan kurtulmak isteyenler bu mekanlarda eğlence dolu gecelere akıyor. İşte en ünlü adresler...

REİNA

İstanbul eğlence hayatının vazgeçilmezi Reina İstanbul silüeti ve ihtişamlı köprü manzarası ile yıllardır İstanbul’un en popüler mekanı. Kulüp 22:00-05:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Köşebaşı, Dragon, Blue Topaz ve Reina Restaurant, Balık Ortaköy gibi restoranları da çatısı altında buluşturan Reina bu yıl da kaliteli eğlence severlerin adresi.

360 İSTANBUL

360 İstanbul; nefes kesen İstanbul manzarası eşliğinde yurt dışından ünlü sanatçılar ve DJ'leri konuk ederek İstanbullular için muhteşem bir eğlence imkanı sunuyor. Konsept 4 temel elementten oluşuyor; Yemek-atmosfer-eğlence ve ambiyans. Panoromik İstanbul manzarası eşliğinde taze ve kaliteli malzemelerden oluşan yaratıcı yemek ve zengin içki mönüsüyle lezzetli bir yemek yiyebilir; ardından 360'ın farklı ve heyecan verici bir eğlence programıyla dilediğinizce eğlenebilirsiniz.

Haberin Devamı

ANJELİQUE

Ortaköy'de 3 katlı bir yalıda bulunan Anjelique'te her katta farklı tarzda müzik çalarken, dünyaca ünlü DJ'lerin performanslarıyla partiler sabaha kadar devam ediyor. Boğaz manzarası eşliğinde eğlencenin vazgeçilmez adreslerinden olan Anjelique aynı zamanda zengin mönüsü ile eğlence ve lezzeti bir arada yaşamak isteyenlerin adresi.

SORTİE

Sortie, İstanbul Boğaz'ındaki muhteşem konumu ile İstanbul'daki en büyük kulüp olma özelliğini taşıyor. Deniz kenarında benzersiz manzarası ve etkileyici atmosferi ile 1000 kişilik kapasiteye sahip olan Sortie; misafirlerini yıllardır iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlence ile karşılıyor.

Fransızca ‘Çıkış’ anlamına gelen Sortie, günlük yaşamın yoğun temposundan keyifle çıkabileceğiniz bir ortam. DJ performansları, çeşitli programları, zengin içki mönüsü ile Sortie'de İstanbul gecelerinin kalbi atıyor.

CLUB ALBÜM

Eşsiz Boğaz manzarası ve 400 kişilik kapasitesi ile haftanın her gecesi sabahın ilk ışıklarına kadar açık olan Kulüp Albüm'de geçmişten günümüze Türkçe müziğin sevilen parçaları çalınıyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Bodrum'da da açılan Albüm her cuma, cumartesi ve pazar Happy Hour ile kaliteli bir eğlence sunuyor. 23:00 itibari ile kapılarını açan Albüm sabah 04:00’ a kadar Türkçe müziğin eşsiz parçaları ile keyifli saatler sunuyor.

MASQUERADE CLUB

Gayrettepe’deki Masquerade Club sıra dışı performansları, kaliteli müziği ve girişinden çıkışına kadar özenle hazırlanmış mimarisiyle gece hayatını eğlenceseverlerle buluşturuyor.

2 bin kişilik kapasiye sahip mekanın her bölümü farklı bir dekorasyona sahip. Tavana döşenen özel raylarda akrobat kadınlar tül, çember ve perdelerle şovlar yapıyor. Lüks ikramları, kendine özgü eğlence anlayışı ve hizmetleri ile İstanbul eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getiren Masquerade bu yazın en eğlenceli mekanlarından.