Gazete Vatan Logo

Yaz boyunca sahnedeler!

Işın Karaca ve Fatih Erkoç, Gloria Hotels & Resorts Yaz Etkinlikleri kapsamında G-Venture'da toplam 14 konser verecek. Güçlü sesleri ve zengin repertuvarları ile beğeni toplayan iki sanatçı, yaz boyunca müzik ziyafeti yaşatacak.

Toros dağı eteklerinin Akdenizle buluştuğu eşi benzeri olmayan bir doğa zenginliğinin ortasında kurulu olan Gloria Hotels & Resorts, dört mevsim konuklarına keyifli deneyimler yaşatırken, düzenlediği yaz etkinlikleri ile doyumsuz müzik ve eğlencenin kapılarını aralıyor.

Türkiye'nin en güçlü kadın vokallerinden biri olan Işın Karaca, muhteşem yorumu ve eğlence dolu performansıyla, yaz sezonu boyunca; 27 Haziran, 11-25 Temmuz ve 8-22 Ağustos 2015 tarihlerinde Gloria Hotels&Resorts'ta sahne de olacak. Bu özel konserde Işın Karaca'nın hem romantik hem de hareketli şarkıları bambaşka bir lezzette izleyicilere sunulacak.

Müzik dünyasının en saygın müzisyenlerinden biri olan; özel sesi, zengin repertuarı, çaldığı birçok enstrüman ve bunları destekleyen sahne karizması ile müzikseverlerin gönlünde ayrıcalıklı bir yere sahip Fatih Erkoç ise 04-18 Temmuz, 01-15-29 Ağustos ve 26 Eylül tarihlerinde, Gloria Hotels&Resorts'ta sahne alacak.

İki muhteşem sanatçının, Gloria Yaz Etkinlikleri kapsamında Mayıs ayında başlayan toplam 14 konserden oluşan etkinlik serisi; Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında, nehirle deniz arasında konumlandırılmış bir açık hava parti alanı G-Venture'da devam edecek.

Gloria Event tarafından Mayıs ve Haziran ayında düzenlenen Işın Karaca ve Fatih Erkoç konserleri, Gloria'nın seçkin konuklarının büyük ilgisini ve beğenisini topladı. Yerli ve yabancı konuklar, Karaca ile Erkoç'ın hem Türkçe hem de İngilizce söyledikleri şarkılara eşlik etti, renkli sahne şovlarıyla keyifli zaman geçirdiler.

Haberin Devamı