Gazete Vatan Logo

Yatırım ‘vadi’sinde 650 konut satışta!

IRMAK Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak projede lansman dönemine özel olarak fiyatların metrekaresi 2 bin 850 liradan başlıyor.

Yatırım ‘vadi’sinde 650 konut satışta!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, “Toplam değeri 100 milyar doları bulan Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi İstanbul’un mega yatırımlarının çevrelediği bir noktada konumlanan bu bölge, metro ve çalışmaları devam eden Havaray’ın merkezinde yer alıyor. Proje, metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanıyor” dedi. Vadişehir Yönetim Kurulu Eş Başkanı Akif Çolak ise “Başakşehir bölgesi bizim diğer projelerimizle de içinde olduğumuz ve aktif şekilde faaliyet gösterdiğimiz bir bölge. Bu bölge son derece güvendiğimiz bir lokasyon. Ortak bir konsorsiyumla geliştirdiğimiz Vadişehir projemizle de yoğun bir ön talep süreci tamamladık. Şimdi satış dönemine lansman dönemine özel olarak da bölgeye ve projemizin ayrıcalıklarına kıyasla metrekaresi 2 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyoruz” diye konuştu.

Ağırlıklı 3+1 daire

50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL’lik yatırım ile yükselen proje, 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alacak. Tüm dairelerin akıllı ev alt yapısına sahip inşa edildiği projede, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da bulunuyor. Projede toplam konut sayısının yüzde 60’lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İnşa çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.

Haberin Devamı