Gazete Vatan Logo

Yatırım Fırsatları Konferansına hazır mısınız?

4th Investing in Turkey /  4. Turkiye’ye Yatirim Firsatlari Konferansı 15 Nisan 2016 Londra- The Waldorf Hilton Hotel

Yatırım Fırsatları Konferansına hazır mısınız?

Otoyol, Is Bankasi, Bazen Partners ve NKY sirketlerininin sponsorlugu ile duzenlenen ,aralarinda H.E Abdurrahman Bilgic, Gideon Tilburgs,Jean-Patrick Marquet,Tylor Hartwell gibi bazi konusmacilarinda yer aldigi konferansimiz,yatırımcılar ve özellikle uzun vadeli yatırımcılar giderek iyi eğitimli ve başarılı genç nüfus tarafından körüklenen Türkiye’ye ilgili hale gelmiş durumdalar. Ulasim ve Saglik PPP’leri, ozellestirmeler,Ozel Sermaye ,Girisim sermayesi,Gayrimenkul ve ozellikle Enerji projeleri suan yatirim firsatlarinin basinda gelenler olmakla birlikte, bu projeler ve uzun vadede ulke ekonomisinde gorulen potansiyel; yerel finansman kaynaklari ve dogrudan yabancı yatirim orani (FDI) giderek artmaktadır.

Türk pazarındaki projelerinizi arttırmak, yeni musteriler, yabanci yatirimcilar ile tanismak, PPP ,Enerji piyasası ,Ozel Sermaye ,Girisim sermayesi ve Gayrimenkul hakkında guncel konularda bilgi edinmek istiyorsaniz bunlarin tümü Londra’da 15 Nisan gunu 4. Turkiye’ye Yatirim Firsatlari Konferansı’nda detaylandırılacak.

Not: %20 Indirimli bir sekilde 4. Turkiye’ye Yatirim Firsatlari Konferansı'na katilma isterseniz EA20 kodunu kulanip emine.acar@eelevents.co.uk ile iletisime gecmelisiniz.

Haberin Devamı