Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Yatak odanızda ışıkları kapatmayın!

Vücudumuzdaki özel bölgelerin estetik görünümü, cinsel yaşamımızı büyük ölçüde etkiliyor.

Bu bölgelerde hijyen ne kadar önemliyse, estetik de aynı ölçüde büyük önem taşıyor. Hem fizyolojik hem psikolojik sorunlara yol açabilen görünüm ve şekil bozuklukları, kişinin özgüvenini azaltıyor, cinsellikten maksimum düzeyde keyif almasını engelliyor.

Oysa bazı sorunları ortadan kaldırmak aslında çok kolay…

Avrupa Birliği standartlarına göre özel üretilen, Hollanda’dan ithal edilen Starwhite krem, epilasyon, ağda, tıraş, vb uygulamalar ile güneş, yaşlanma, hamilelik gibi durumlardan dolayı özel bölgelerde oluşan kararmaları ortadan kaldırıyor. Starwhite, düzenli kullanımdan itibaren kısa sürede bu bölgelerde ışıltılı bir görünüm ve uzun süreli kalıcı etki sağlıyor.

Genital bölgelerin yanısıra koltukaltında ve vücudun çeşitli yerlerinde oluşan renk dengesizliğini ve kararmayı ortadan kaldıran Starwhite, yüz bölgesinde bulunan lekelerin giderilmesinde de kullanılabiliyor.

Zararlı kimyasal maddeler içeren diğer bazı renk açıcı kozmetik ürünlerin aksine, Starwhite krem, güvenli ve doğal içeriklerden oluşuyor. Yan etkisi yüksek olan, sentetik renk açıcı Hidrokinon ve türevi maddeleri içermiyor. Starwhite kremde cildin rengini dengeleyen meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit ve beyazlaştırıcı etkisi olan laktik asit bulunuyor. Ayrıca Aloe vera içeren bu krem, cildi nemlendiriyor ve hassasiyeti gideriyor.

Türkiye’de Starwhite Yonja Medikal güvencesiyle sunuluyor.

Bilgi Hattı :

0216 444 99 65 VEYA
Buraya tıkayınız.

Haberin Devamı