Gazete Vatan Logo
Magazin Yasmin Erbil'in dudak uçuklatan kazancı!

Yasmin Erbil'in dudak uçuklatan kazancı!

İnstagram'dan reklam yapıp para kazanan isimlere bir yenisi eklendi. Babası Mehmet Ali Erbil sayesinde şöhret olan 21 yaşındaki Yasmin, paylaşım başına 5 bin lira alarak iş dünyasına atıldı!

Yasmin Erbil'in dudak uçuklatan kazancı!

Takvim'de yer alan habere göre son dönemde instagram'da ürün ve mekan paylaşımı yaparak oturduğu yerden para kazanan isimlere rakip çıktı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın eski evliliklerinden olan kızları Yasmin, fenomenliğe adım attı. İnstagram'da yaklaşık 40 bin takipçisi olan 21 yaşındaki Yasmin, firmaların yeni gözdesi oldu. Paylaştığı birbirinden cesur fotoğraflarıyla hayran kitlesini arttıran Yasmin Erbil, önceki gün ilk reklam paylaşımını yaptı. Bir ruj markasının reklamını yapan 21 yaşındaki Yasmin'in bu paylaşımı karşılığında 5 bin lira ücret aldığı öğrenildi.



ABLASININ İZİNDEN GİTTİ

Yasmin Erbil, babası sayesinde yakaladığı şöhreti paraya dönüştürmeyi başaran ilk isim değil. Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil Yazgan da instagram'da yaptığı reklamlarla cebini dolduruyor.

İmparator Fatih Terim'in kızı Buse Terim de instagram fenomenliği konusunda neredeyse rakipsiz! Yine aralarında Işıl Reçber, Eda Taşpınar, Demet Akalın, Tuba Ünsal, Ece Erken ve Burcu Esmersoy gibi birçok ünlü de instagram'daki reklam paylaşımları sayesinde cebini dolduruyor.

Haberin Devamı