Gazete Vatan Logo

Yasemin üst geçitten atlayıp ölüme gitti

Bir TV kanalında 2016’da yayınlanan “Gözüm Sende” isimli izdivaç programına annesi Esin Sarı ile birlikte katılıp talibini arayan 23 yaşındaki Yağmur Yasemin Sarı, önceki gün Acıbadem’de canına kıydı.

Yasemin üst geçitten atlayıp ölüme gitti

Bir TV kanalında 2016’da yayınlanan “Gözüm Sende” isimli izdivaç programına annesi Esin Sarı ile birlikte katılıp talibini arayan 23 yaşındaki Yağmur Yasemin Sarı, önceki gün Acıbadem’de canına kıydı. Bir üst geçide çıkarak kendini boşluğa bırakan Sarı’nın uyuşturucu bağımlısı sevgilisiyle tartıştıktan sonra intihar ettiği öne sürülürken genç kız dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Zincirlikuyu Mezarlığı Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazında genç kızın annesi Esin ve babası Vedat Sarı tabuda sarılarak gözyaşı dökerken Yağmur’un naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Edirnekapı Şehitliği Mezarlığında toprağa verildi.

Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, genç kızın sevgilisiyle sorunları vardı. Zaman zaman tartışıyorlardı. Son tartışmaları ayrılıkla sonuçlandı. İddiaya göre sevgilisi uyuşturucu bağımlısıydı ve olayın yaşandığı sırada Sarı’nın sevgilisi de yanındaydı. Bunun için bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerinin inceleme altına alındığı öğrenildi . Polis, olayın intihar olduğunun kesinleştiğini söyledi.

Haberin Devamı