Gazete Vatan Logo

Yaşar Bahçeci kimdir? Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı

Yaşar Bahçeci, Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı oldu. 2019 yerel seçimlerinde Kırşehir'de Ak Parti'nin adayı olan Yaşar Bahçeci Mimarlık fakültesi ve İnşaat mühendisliği mezunudur. Peki Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci kimdir?

Yaşar Bahçeci kimdir? Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı

Yaşar Bahçeci, Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yaşar Bahçeci'nin Kırşehir Belediye Başkan adayı olduğunun açıklanmasının ardından vatandaşlar Yaşar Bahçeci kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Ak Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçecikimdir?

YAŞAR BAHÇECİ KİMDİR?

1975’te Kırşehir’de doğan Yaşar Bahçeci. İlk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans derecesi aldı. AK Parti Kurucu üyeleri arasında yer alan Bahçeci, AK Parti İl Sekreterliği ve İl Başkanlığı yaptı. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanı seçildi. Bahçeci ayrıca

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği birlik encümeni görevlerini de sürdürmektedir. Yaşar Bahçeci evli ve iki çocuk babasıdır.