Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor

Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor

teve2'deki '2. Sayfa' programına konuk olan eski manken Yaşar Alptekin, kızının annesiyle yeniden evleneceğini açıkladı

Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor

Bundan birkaç yıl önce eski hayatını bırakarak manevi dünyaya ağırlık veren ve hacca giden eski manken Yaşar Alptekin, katıldığı 2. Sayfa adlı magazin programında yıllar önce boşandığı kızının annesi Nilgün Altınyayla ile yeniden bir araya geldiğini açıkladı.

25 yaşındaki kızı Ayris Alptekin’in ricasını kıramadığını söyleyen Yaşar Alptekin kısa bir süre önce kızıyla birlikte eski eşinin evine gittiğini ve kendisine yeniden bir araya gelmeyi, evliliği teklif ettiğini söyledi.

Eski eşinin ilk başta şaka yaptığını düşündüğünü söyleyen Yaşar Alptekin sonrasında ise onun da bu tekliften mutlu olduğunu söyledi.

AYRILIK NEDENİ KISKANÇLIK!

Ayrılıklarının sebebini kıskançlık olarak açıklayan Alptekin ''Oonun yüzünden sinemayı ve mankenliği bıraktım ancak artık beni kıskanacağını düşünmüyorum çünkü artık seçtiğim yaşam tarzı yüzünden çapkınlık ve zina yapmayacağımı bilir'' şeklinde konuştu.

Yaşar Alptekin, program sunucularının eski eşinin kendisinden 8 yaş büyük olduğunu hatırlatmaları üzerine yaşın aşkta belirleyici olmadığını söylemekle yetindi.

Haberin Devamı

YAŞAR ALPTEKİN'İN İLK EŞİ KİMDİ?

Şöhret dağının zirvesindeyken Gönül Yazar, Derya Arbaş, Neslihan Acar gibi ünlülerle kısa süreli ilişkiler yaşayan Yaşar Alptekin, ilk evliliğini kendisinden 8 yaş büyük olan modacı Nilgün Altınyay ile yapmıştı.

O dönem aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay, ''Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır'' açıklamasında bulunmuştu.