Gazete Vatan Logo

Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi

Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi

Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları belli oldu, tanıtım fragmanı da yayınlandı. Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar Eylül ayında blutv'de izlenebilecek. İşte tüm ayrıntılar...

YAŞAMAYANLAR DİZİSİ TANITIMI

YAŞAMAYANLAR DİZİ KONUSU

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Dizinin yönetmenliğini; Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmi ile Hong Kong Asya Film Festivali’nden Yeni Yetenek ve Montreal Dünya Filmleri Festivali’nden de FIPRESCI ile Altın Zenith ödüllerini kazanarak büyük uluslararası başarılara imza atmış ve BluTV Özel Yapım'ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün yönetmeni olan Alphan Eşeli üstleniyor.

Haberin Devamı

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz kaleme alırken dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava ise izleyicileri gizemli ve heyecan dolu dünyanın içine sürükleyecek görüntülere imza atıyor.

OYUNCULAR:

Elçin Sangu

Kerem Bursin

Birkan Sokullu

Selma Ergeç

Efecan Şenolsun

Nilperi Şahinkaya

Türkü Turan

İpek Tenolcay

Oral Özer

Elit İşcan

Edip Tepeli

Hazal Türesan

Selahattin Erg

Erdeniz Kurucan