Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 61. Bölüm yeni fragman geldi! Yasak Elma 60. Bölüm full izle!

Yasak Elma 61. Bölüm yeni fragman geldi. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Yasak Elma dün akşam 60. bölümüyle FOX TV ekranlarında yayınlandı. Ender, Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalırken, Şahika’ya teslim olma niyetinde de değildir. Yasak Elma 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 60. son bölüm izleme linki haberimizde.

Yasak Elma 61. Bölüm yeni fragman geldi!  Yasak Elma 60. Bölüm full izle!

Yasak Elma 60. Bölümüyle FOX ekranlarındaydı. Son bölümde Ender, bir taraftan Şahika'nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da Şahika’dan da kurtulmanın yollarını arıyor. Şahika'nın ilk planı Halit ve Yıldız'ı ayırmaktır. Elbette bunun için de Ender’i kullanılacaktır. Peki, Yasak Aşk 60. bölüm fragmanı...

YASAK ELMA 60. SON BÖLÜM İZLE

Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir. Şahika'nın dönüşü Yıldız ve Halit'in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika'yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika'nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.

YASAK ELMA 60. BÖLÜM FRAGMAN

YASAK ELMA KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Haberin Devamı

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.