Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 16. yeni bölümde Zeynep'in alacağı karar ne olacak?

Yasak Elma 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi konusu ve oyuncularıyla fenomen olan Yasak Elma dizisi bu akşam ekrana gelecek. Fox'ta yayınlanan Yasak Elma'da Zeynep'in Alihan'la ilgili nasıl bir karar alacağı merak edildi.

Yasak Elma 16. yeni bölümde Zeynep'in alacağı karar ne olacak?

Yasak Elma 16. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Fox TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde işler iyice sarpa sarıyor. İşte dizinin fragman ve özeti...

YASAK ELMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

Haberin Devamı