Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 16. yeni bölüm fragmanında Zeynep ve Alihan için yol ayrımı!

Yasak Elma 15. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Yasak Elma son bölümde Zeynep, Alihan'dan uzak durmaya çalışşada Alihan buna izin vermez. Halit kızının kocasına kaptırdığı paralar ve kendisini terkettiğini söylemesi ile çığırdan çıkar. Öte yandan Yasak Elma yayınlanan 16. yeni bölümde Zeynep ve Alihan için yol ayrımı artık kaçınılmaz hale gelmiştir.

Yasak Elma 16. yeni bölüm fragmanında Zeynep ve Alihan için yol ayrımı!

Yasak Elma 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi ekrana gelen son bölümde Halit ve Yıldız'ın arası tam düzelmişken Zehra'nın kocası tarafında terk edildiğini söylemesi ile bir anda her şey alt üst olur. Halit bir anda deliye dönmüştür ve artık zaptedilmesi kolay olmayacaktır. Öte yandan Zeynep ve Alihan arasında yaşananlar bir türlü bir adım öteye gitmez Alihan ne kadar çabalasa da Zeynep bunu müsade etmez.

YASAK ELMA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır.

YASAK ELMA 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı