Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 15. yeni bölümde Alihan, Zeynep'in gönlünü alabilecek mi?

Yasak Elma 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Fox TV'de yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde neler yaşanacak? Yasak Elma'da Alihan, Zeynep'in gönlünü alabilecek mi? İşte yaşanacak tüm detaylar...

Yasak Elma 15. yeni bölümde Alihan, Zeynep'in gönlünü alabilecek mi?

Yasak Elma 15. yeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de izlenebilecek. Dizi konusu ve oyuncularıyla büyük ilgi gören Yasak Elma'nın bu akşamki bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.

YASAK ELMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur.
Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.

Haberin Devamı