Gazete Vatan Logo
Magazin Yasak aşk pişmanlık getirdi!

Yasak aşk pişmanlık getirdi!

Tamer Karadağlı ve Deniz Uğur canlı yayında fena kapıştı! İşte o diyalog...

Arzu Balkan-Tamer Karadağlı evliliğinin bitmesine neden olan Deniz Uğur, FOX’ta Şenay Düdek ile Cenk Eren’in sunduğu 'Dobra Dobra' programına katıldı.

Tamer Karadağlı ile biten ilişkisinin ardından yine çarpıcı açıklamalar yapan Uğur, 'Bir kadının evli bir erkekle birlikte olmasına ben de karşıyım' dedi. Karadağlı ile yaşadığı yasak aşktan pişmanlık duyduğunu ifade eden Uğur, 'O dönem benim hayatımın normal bir dönemi değildi. Kimse büyük konuşmasın. Bir kaç sene önce karşı çıktığı şeyleri yapabiliyor insan. Hayat öyle bir gelişiyor ki, karşınızda size güç verecek bir şey gördüğünüzde ona yönebiliyorsunuz. Yoksa, bir kadının evli bir erkekle birlikte olmasına ben de karşıyım' dedi.

Programa telefonla bağlanan ve yılbaşı tatilini eski eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno ile Bolu’da geçiren Tamer Karadağlı ise Deniz Uğur’un duygularını kullanan bir adam gibi gösterilmesine tepki gösterdi. Söze 'Kimseyle polemiğe girmek için bağlanmadım' diye başlayan Karadağlı, şöyle konuştu:

'Sanki Tamer Karadağlı sahtekar, herkesi kullanıyor gibi bir durum ortaya çıktı. Ben kimseyi kullanmadım. İlişkide iki taraf vardır, her şeyi o iki kişi bilir. Yani ben parkta gezen bir adam, Deniz Hanım da elinde lolipop dolaşan biri değildi ki? Bu ilişkinin sonunda ben evlenmeye mecbur muydum? Hiç böyle bir mecburiyetim olduğuna da inanmıyorum. Ben açıkçası Deniz Hanım’ın da konuşmasına şaşırıyorum.'

Haberin Devamı