Gazete Vatan Logo
Magazin Yarışma zengini Turabi: 5 yılda 7 milyon TL kazandı!

Yarışma zengini Turabi: 5 yılda 7 milyon TL kazandı!

Şu sıralar Amerika'da yayınlanan The Challenge adlı yarışmada ülkemizi temsil eden Turabi, 5 yılda yarışmalardan tam 7 milyon TL kazandı.

Yarışma zengini Turabi: 5 yılda 7 milyon TL kazandı!

2006’da gece kulüplerinde dansçı olarak gecede 500 TL’ye çalışmaya başlayan, Turabi, 2014 ve 2015’te 2 kez katıldığı Survivor yarışmalarından toplam 2 milyon TL ve bir ev kazanmıştı.

Mayısta, Amerika’da yayınlanan ‘The Challenge’da 5 milyon TL ödülün sahibi olan Turabi aynı yarışmanın 28 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonunda da yer alıyor.

Amerikan-İngiliz ortak yapımı ‘The Challenge’da vaat edilen para bu kez 6 milyon TL. Antrenmanlarını Tayland ve Los Angeles’ta yapan Turabi “Rakiplerimi gördüm, karşılarında son derece şanslıyım. Allah izin verirse bu yarışmayı da kazanacağım” dedi.

Turabi “5 yılda kazandığınız 7 milyon TL’yi ne yaptınız? Bu parayı aldıktan sonra tanımadık akrabalar çıktı mı?” sorusuna şu cevabı vermişti:

“Kazandığım parayı son kuruşuna kadar aileme verdim. Cebimde 50 ya da 100 TL ile geziyorum. Hesap cüzdanlarım annem, babam ve kardeşimde. Ben onlardan harçlık alırım.

Parayı ne yaptınız?’ diye sormam. Herhalde akıllı yatırımlar yapıyorlardır. Ben parayı sevmem. Üstüme tapu bile yok.

Haberin Devamı

Bazı prensiplerim var: Borç vermem, borç almam. Kredi kullanmam, kredi kartları olan biri de değilim. Pahalı, lüks yaşamam.”