Gazete Vatan Logo

Yarın noterler açık mı? | Yarın resmî kurumlar açık mı?

Yeni yıla saatler kala resmî tatil araştırmaları hızlandı. ‘’Yarın noterler açık mı?’’, ‘’Yarın resmî kurumlar açık mı?’’ sorusu binlerce vatandaş tarafından merak edilmeye başlandı. 2020 1 Ocak günü kamu kurumları, noterler ve hastaneler kapalı olacak. Peki, yarın noterler açık mı? Yarın resmî kurumlar açık mı? İşte detaylar…

Yarın noterler açık mı? | Yarın resmî kurumlar açık mı?

31 Ocak resmî tatil mi sorusu 2020 yılına saatler kala oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle resmî kurumlarda işi olanlar arama motorlarına yöneldi. Peki yarın noterler açık mı? İşte merak edilenler…

YARIN NOTERLER AÇIK MI?

Salı gününe denk gelen 31 Aralık tatil mi sorusuna vatandaşlar yanıt arıyor. 31 Aralık mevzuatta tatil olarak yer almadığından, tüm kamu kurumları, noterler ve bankalar rutin mesailerine devam edecek ve açık olacak.

1 Ocak Salı 2020 ise Resmî tatil olması dolayısıyla tüm kamu kurumları, noterler ve bankalar kapalı olacak. Kamu ve bankalarda işlemi olan vatandaşlar 2 Ocak Perşembe günü işlerini halledebilecek.

Vatandaşlar 1 Ocak Çarşamba günü acil durumlarda gerekli sağlık hizmetleri için, tüm hastanelerin Acil Servis bölümünden hizmet alabilecek.

1 OCAK'TA NÖBETÇİ NOTER AÇIK OLACAK MI?

1 Ocak 2020 resmî tatil olduğu için tüm noterler yurt genelinde kapalı olacak. Nöbetçi noterler resmî tatil günlerinde kapalı oluyor ve sadece Cumartesi, pazar günleri hizmet veriyor.

Haberin Devamı