Gazete Vatan Logo
Magazin Yaren'in yeni parçası sosyal medyayı salladı

Yaren'in yeni parçası sosyal medyayı salladı

Kanal D'nin başarılı dizisi Ulan İstanbul'un bu haftaki konuğu belli oldu! Dizide Yaren karakterinin söylediği tüm şarkılar sosyal medyayı salladı. Fakat son olarak fenomen haline gelen yeni şarkısı medya'ya damgasını vurdu.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un yarın akşam ekrana gelecek bölümünde, Karlos ve Yaren’in geçmişiyle ilgili sır perdesi aralanıyor. Türkiye'nin tescilli güzellerinden Melisa Aslı Pamuk, Ulan İstanbul'un 25. bölümünde seyirci karşısına çıkacak.

Daha önce Kurt Seyit ve Şura, Yer Gök Aşk gibi yapımlarda rol alan Pamuk, Ferdi'nin eski sevgilisi Zeynep karakterini canlandıracak ve Ferdi - ­Derya cephesini, tam da sözlendikleri gün, fena halde karıştıracak. Ferdi ve Derya, Kandemir'in aşklarını onaylamasının üzerine sözlenmeye karar verir.

Ansızın Ferdi'yi uzun zamandır görmediğini söyleyerek gelen genç kız kimdir? Ulan İstanbul'un Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümüne Karlos ve Yaren'in yeni düeti de damgasını vuracak...

Şebnem Bozoklu (Yaren) ve Erkan Kolçak Köstendil (Karlos) yeni bir şarkıyla kulakların pasını silecek. 7 yıl öncesinde dönülen sahnelerde Yaren ve Karlos birlikte ilk kez sahneye çıkacak ve "Doktor" isimli şarkıyı performe edecekler.