Gazete Vatan Logo

Yaralı getirdikleri kız ölünce kaçtılar

Sağ bacağından vurulan 26 yaşındaki Dilek Bozal, hastanede kan kaybından yaşamını yitirdi. Ölüm haberini alınca kayıplara karışan iki kişi güvenlik kamerasına yakalandı

Yaralı getirdikleri  kız ölünce kaçtılar

Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde özel bir hastaneye saat 02.00 sıralarında kırmızı bir otomobille gelen kimliği belirsiz 2 kişi geldi. Bu kişilerden biri sağ bacağından tabancayla vurulmuş aşırı kan kaybeden 26 yaşındaki Dilek Bozal’ı kucağında acil servise götürdü. Bozal, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Görevliler, kadını getiren 2 kişiye öldüğünü söyledi. Bu kişiler kısa süre sonra geldikleri otomobile binerek kaçtı. Genç kadını hastaneye getiren kişilerin belirlenmesi için hastane ve çevresindeki Mobese ve güvenlik kameraları incelemeye alındı. Dilek Bozal’ın öldüğünü öğrenen 3 aydan bu yana ayrı yaşadığı eşi ve ailesi hastaneye gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Kamera kaydı inceleniyor

Güvenlik birimleri kadının yaralı halde 1’i şoför 2 kişi tarafından otomobille hastaneye getirildiği güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Otomobilin hastanenin önüne geldikten sürücünün dışarı çıkmaması, yanında oturan ve eşofman giyen bir kişinin ise arka koltukta yaralı olan Dilek Bozal’ı kucağına alıp hastaneye getirmesi görüntülere yansıdı. Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden bu kişilerin kimliklerini araştırıyor.

Haberin Devamı