Gazete Vatan Logo
Magazin Yapımcıları hüsrana uğrattılar

Yapımcıları hüsrana uğrattılar

Ekonomi dergisi Forbes, bu yılın ‘en az kâr getiren’ aktörlerini açıkladı. Yılın en az kazandıranı Mark Wahlberg olurken, Hollywood’un en ünlü isimlerinden Brad Pitt de listede yer aldı

Yapımcıları hüsrana uğrattılar

2017’nin ‘en çok kazanan’ oyuncularından sonra ‘en az kâr getiren’ Hollywood oyuncularının listesi açıklandı. Mark Wahlberg, bu yıl film başına aldığı ücretle en fazla para kazanan isim olsa da oynadığı filmler gişede başarı elde edemedi. Ünlü aktör bu yıl tam 68 milyon dolar kazandı ancak yapımcılara kâr ettiremedi. Listenin ikinci sırasında İngiliz oyuncu Christian Bale yer alırken, üçüncülüğün sahibi bu yıl gişede başarı elde edemeyen ‘Logan Lucky’ filminin başrol oyuncusu Channing Tatum oldu.

Uzmanlar, en az kazandıran dördüncü aktör olarak Denzel Washington’ın ismini açıkladı. Sebep olarak ise ‘Fences’ filminin uluslararası gişelerdeki başarısızlığı gösterildi. Listenin en şaşırtan ismi ise beşinci sırada yer alan Brad Pitt. Aktörün bu yıl gösterime giren tek filmi ‘Müttefik’, 85 milyon dolarlık bütçeye rağmen sadece 119 milyon dolar toplayabildi.