Gazete Vatan Logo
Magazin Yapılan komplodan sonra Şeyma Subaşı'dan ağır sözler!

Yapılan komplodan sonra Şeyma Subaşı'dan ağır sözler!

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan komplo kuran kişiler yakalandı. Şeyma da "İçinizin pisliğini yaymaya çalıştınız." diyerek suskunluğunu bozdu.

Yapılan komplodan sonra Şeyma Subaşı'dan ağır sözler!

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan küfür ve hakaretlerin yanı sıra montajlı videolar yapan kişiler yakalandı. Şeyma'da Instagram'dan bu kişilere cevap verdi.

"NASIL BU KADAR ÇİRKİNLEŞTİNİZ?"

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, kendisine yapılan komplo için uzun bir yazı paylaştı. Şeyma, "İnsana iftira atmak için montaj yapacak kadar nasıl çirkinleştiniz?" diyerek isyan etti.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının açtığı bir soruşturma üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığıyla Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı.

Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu'nca yapılan operasyonda Yeşim N.(38) İstanbul'da, İlknur R.(37) ise Mersin'de gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi. Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.'nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı