Gazete Vatan Logo
Magazin Yapılacaklar listesi

Yapılacaklar listesi

Geçtiğimiz aylarda evlenen Nil'in mutlaka yapılacaklar listesi

Reklamcı Serdar Erener ile geçtiğimiz ocak ayında Nil Nehri üzerinde evlenen Nil Karaibrahimgil, Elele dergisindeki röportajında ‘mutlaka yapılacaklar’ listesini açıkladı: “Çocuk doğur, Tokyo’ya git, o şarkıyı yaz.”

nilNil Karaibrahimgil, 10 yıldır ilişki yaşadığı reklamcı Serdar Erener ile geçtiğimiz ocak ayında Mısır’da evlenmişti. Kahire Büyükelçiliği’nde başlayıp Nil Nehri üzerinde devam eden tören, uzun süre konuşuldu. Elle dergisinin nisan sayısına röportaj veren Karaibrahimgil, “Bir yanım hep ‘Nile Adventurer’ gemisinde seyirde olacak.


Arada içimdeki kamera oraya geçiyor. Nil üstünde bıraktım ben bir parçamı” dedi. “Hayatınız boyunca yapılacaklar listenizden birkaç madde söyler misiniz?” sorusuna “Çocuk doğur, Tokyo’ya git, o şarkıyı yaz” yanıtını veren şarkıcı, aşklarını taze tutmak isteyen hayranlarına da öneriler verdi: “Karşınızdakini değiştirmeye çalışmayın. Hep ilk neyinizden etkilendiyse onu taze tutun, yeşilliğe su serpen manavlar gibi.”

Kostümlerinden sergi açacak

Nil Karaibrahimgil, Elle’deki röportajında ayrıca dikkat çekici sahne kostümlerinden sergi açmayı planladığını söyledi: “Ne giydiğimi, özellikle de sahnede, önemsiyorum. Çünkü müziğimi tamamlıyor. Giydiğim şey de, insanlara kendimle ilgili ipucu verebilmem için bir fırsat. Hâlâ deliler gibi gezip, benim için yapılmış olduğunu düşündüğüm şeyleri topluyorum. Bir gün bir sergi açacağım onlardan, çünkü gerçekten bazıları sanat eseri gibi.”

Haberin Devamı