Gazete Vatan Logo

Yangın 2 gündür söndürülemedi

Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı Cincin Köyü’nde iki gün önce bir ahırın deposunda başlayan yangın bir türlü söndürülemedi. İki gündür devam eden yangında tonlarca saman küle dönerken, söndürme umudu kalmadığı için ekiplerin de sadece çevreye sıçramaması için güvenlik tedbiri aldığı yangında yaklaşık 300 ton samanın yandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, 23 Mayıs günü akşam saatlerinde Mustafa Ali P.’ye ait Koçarlı İlçesi'ne bağlı Cincin Köyü’ndeki büyükbaş hayvan çiftliğinin yem deposundan dumanların yükseldiğini görenler bir yandan yangına müdahale edip diğer yandan da itfaiyeden yardım istediler. Ekiplerin müdahalesine rağmen bir türlü söndürülemeyen yangını söndürme umudu kalmayınca ekipler ahırın riskli bölümlerini boşaltıp alevleri ve yangını kendi haline bıraktılar. Maddi zararın oldukça yüksel olduğu yangın, iki gündür devam ediyor.

Çıkış sebebi de belli olmayan yangında çiftlikte bir sezon boyunca kullanılacak olan samanlarla birlikte bir miktar yemin yandığı öğrenilirken, yangının bir süre daha devam edeceği herhangi bir faydası olmadığı için de alevlere müdahale edilmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı