Gazete Vatan Logo

Yalıtım ustaları bir araya geldi

4. Usta Konferansı’nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Mantolama sektörünün en önemli aşaması olan uygulama alanında sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle son 5 yılı lider uygulayıcı marka olarak sürdüren ve tüketiciler ile güvene dayalı bir ilişki tesis etmeyi birincil amacı olarak gören GNYAPI, yaklaşık 5000 yalıtım ustasını yöneten 410 ekip başının katılımı ile düzenlediği 4. Usta Konferansı’nı 25 Şubat Çarşamba günü TheGreenPark Hotel Bostancı’da gerçekleştirdi.

Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan tek platform olma özelliğine sahip Konut Yöneticileri “Mantolama” Konferansları’nın ev sahibi GNYAPI, edindiği misyonla sadece tüketicileri değil yalıtım ustalarını da sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirerek hedefine ulaştı.

Konut yöneticileri konferansları ve yıl içerisinde gerçekleştirilen tüketici araştırmaları doğrultusunda mantolama uygulamalarından beklentiler ve doğru mantolama teknikleri ile ilgili yalıtım ustalarını aydınlatan Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent Güney, usta konferanslarının asıl amacının yüksek hizmet kalitesi seviyesinin korunabilmesi olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Gerçekleştirilen mantolama uygulamalarından en yüksek verimi alabilmek için dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgili aktarımların yapıldığı gecede 2014 yılında başarı göstermiş en iyi 20 GNYAPI Yalıtım Ustası da ödüllendirildi. Ödüllendirilen ustalar, GNYAPI marka politikasının önemli unsurları arasında olan uygulama sonrası kalite, uygulamanın tamamlanma sürati ve ustanın çevresi ile olan iletişimi gibi kriterlerin göz önünde bulundurulduğu bir sistemle değerlendirildi. Bu kriterlerin yapılan araştırmalar doğrultusunda, uygulama süresince konut sahiplerinin en çok önemsedikleri hususlar olduğu belirtildi.

GNYAPI markasının 2014 yılında sosyal ağlar aracılığı ile tüm tüketicilerle paylaştığı “2 Apartman Yöneticisi” isimli animasyon film gecedeyalıtım ustalarına da izlettirilerek büyük alkış topladı. Davranış biçimleri ve çalışma şartları çok farklı ustalar ile çalışan iki apartman yöneticisinin ele alındığı animasyon filmde GNYAPI Yalıtım Ustalarının sektöre getirdikleri fark eğlenceli bir yolla birkez daha gözler önüne serildi.

Haberin Devamı

Tüketicilerin beklentileri ve sektörün yönelimleri kadar yalıtım ustalarının can güvenliğinin de ele alındığı gecede GNYAPI yetkilileri 2014 yılında Türkiye’nin iş güvenliği anlamında kötü bir yıl geçirdiğini, yaşanan bu kazaların ve acıların ancak ustaların bilinçlendirilmesi ve iş güvenliği kurallarına uymaları ile sağlanacağının vurgusunu yaptı. A. Bülent Güney 2015 yılında iş güvenliği kurallarına uyum ve uygulama anlamında tüm inşaat sektörüne örnek olmalarının en büyük hedeflerinden biri olduğunu dile getirdi.