Gazete Vatan Logo
Magazin Yalıkavak’ta ayrıcalıklı bir tatil adresi

Yalıkavak’ta ayrıcalıklı bir tatil adresi

Bodrum Yalıkavak yarımadasındaki Tilkicik Koyu’nda denize sıfır konumdaki Mare Suites, şık tasarımı ve sıcak atmosferi ile tatilin yeni adresi olacak.

Yalıkavak’ta ayrıcalıklı bir tatil adresi

Eşsiz konumu ve lüks odalarıyla tatilde konfor arayanları tercihi olacak Mare Suites kapılarını açtı. Mare Suites’in 150 kişi kapasiteli restoranı açık büfe zengin sabah kahvaltısıyla misafirlerine ayrıcalıklı bir keyif sunuyor. Akşam yemeklerinde ise dünya mutfağından en seçkin lezzetlerinin yer aldığı özel menüsü ile misafirlerinin damak tadını şenlendiriyor.

Ayrıca fitness, hamam, sauna, buhar odaları ve SPA’sıyla dileyenlere benzersiz dinlence seçenekleri sunan Mare Suites, daha hareketli bir tatil isteyenler için ise su sporları merkeziyle pek çok eğlenceli alternatifin adresi.

Bodrum Tilkicik Koyu mevkiinde bulunan tesis, Yalıkavak merkeze 3 km, Bodrum şehir merkezine 17 km. havaalanına 60 km mesafede olup, denize sıfır konumda.

Yalıkavak’ın iklimi yazın insanı hiç bunaltmıyor. Hatta harika denebilir. Hep esinti olduğu için bu da koyu serinletiyor. Ancak tatilinizin dolu dolu geçmesi için sabah erken saatlerde yüzmek isteyenlerdenseniz bu durum sizin için sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü sabahları deniz genellikle sakin. Sabah saat 11:00 civarı esmeye başlayan rüzgar akşam gün batımına kadar sürüyor. Geceleri ise genellikle sakindir.

Haberin Devamı

Koydaki kasaba

Yalıkavak’tan Gümüşlük’e batıya doğru büyük bir koy ve kuzeye Gündoğan Yalısı’na doğru ikinci büyük bir koy daha var ve adı Tilkicik Koyu. Sitelerin ve otellerin yer aldığı, denizinin harika olduğu bir bölge olan Tilkicik’te yer alan Mare Suit bu anlamda da çok şanslı. Otelden çıkıp Yalıkavak’ı gezmek için de çok nedeniniz var.

Çarşısı, pazar yeriyle tipik bir Ege kasabası görünümünde. Eğer tam pansiyon hizmet veren otelde kalmayıp geceleri dışarı çıkarsanız yarımadanın harika balık restoranlarının buradas olduğunu göreceksiniz. Yalıkavak’ta ayrıca bir marina da var. Çok meşhur olan Xuma ve Dodo plajları da bu mevkii de yer alıyor. Xuma etkinlikleri ve konumuyla daha öncelikli olarak tanınıyor. Sahili halka açık olduğu için istediğiniz yerden denize girebiliyorsunuz. Belediyenin halk plajı da bu koyda bulunuyor. Pazarı çok büyük, sadece yiyecek değil giyim de satılır. Perşembe günleri kuruluyor.

Haberin Devamı

DOĞANIN İÇİNDE BİR OTEL MARE

Mare Suites toplamda 47 adet odaya sahip. Odalarda standart olarak balkon, banyo, çalışma masası, çay kahve makinesi, eşya dolabı – gardırop, saç kurutma makinesi, havlu, ücretsiz wi-fi kablosuz internet erişimi, klima, mini bar, oda temizlik, telefon, uydu yayını bulunan televizyon ve tuvalet bulunuyor. Mare Suites otelin, 7/24 hizmet veren resepsiyonu, otel çevresinde bulunan yeşil alan bahçesi, dağ manzarası, plaj, televizyon odası, uyandırma servisi var.