Gazete Vatan Logo

Yalancı Bahar (Madhubala) 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalancı Bahar (Madhubala) hafta sonları Kanal 7'de yayınlanıyor. Sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar (Madhubala)'nın 13. bölüm fragmanında kötü sürprizler yaşanıyor. İşte Yalancı Bahar (Madhubala) dizisine dair tüm bilgiler...

Yalancı Bahar (Madhubala) 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yalancı Bahar (Madhubala) hafta sonları saat 19:00'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Fenomen hint dizisi Yalancı Bahar (Madhubala)'da Arkey Madu'nun babasını öldüresiye dövüyor. İşte yeni bölüm fragmanı...

YALANCI BAHAR 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR – MADHUBALA

Bir Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır.

Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Haberin Devamı

Bir süre sonra gelişen olaylar Madhubala ve Rishabh’ı istemeyerek de olsa evlenmek zorunda bırakır. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşacaklardır.

Künye:

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi

Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,

Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014

Senaryo: Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon