Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 99. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar 99. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarlarını estirmeye devam ediyor. 99. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yalancı Bahar 99. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 99. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. 99. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 99. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları ile haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 99. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 99. BÖLÜM ÖZETİ

RK, MADHUBALA’YA İYİ BİR OYUNCU OLMANIN SIRLARINI ANLATIYOR

Ekranların sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, banka hala RK’ya verdiği kredinin geri ödemesinde bir sorun olmaması için Sitara stüdyosundaki denetimlerini sürdürmektedir. Madhubala ise kendisine verilen rolü daha iyi oynayabilmek için RK’nın tavsiyleri doğrultusunda çalışmalarına başlar. Bugüne kadar yalnızca RK ile mücadele eden Bhatia ve Amar’ın artık yeni bir düşmanları daha vardır.

Set ekibi çekimlere hazır olmasına rağmen Madhubala hala ortalarda gözükmemektedir. Madhubala’nın bir sahne için 25 kez prova yaptığını öğrenen banka müdürü Bittoo’yu arayarak filmi zamanında yetiştirmemeleri halinde olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını söyler. Diğer yandan banka yetkilisinin setteki varlığından rahatsız olan RK onu kovar. Pabu ve Deepali’nin Madhubala’ya karşı kurdukları işbirliği devam etmektedir.

Haberin Devamı

İkili yeniden Madhubala’yı köşeye sıkıştıracak bir plan hazırlığı içerisindedirler. RK oyunculuk alanında kendisini başarısız gören Madhubala’ya önemli ipuçları verir. RK’nın anlattıklarını biran önce uygulamak isteyen Madhubala ertesi gün erkenden stüdyoya giderek rolüne çalışmaya başlar. O sırada RK ve Bittoo ile birlikte sete gelen banka müdürü Madhubala’nın azmini görünce onun hakkında kendisine anlatılanlara inanmakla hata ettiğini düşünür. Amar ise Bhatia’yı arayarak RK için büyük bir tuzak hazırladığını söyler.

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

PABU EVDEN KAÇIYOR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi Yalancı Bahar’da bugün, RK herkese Madhubala’nın kendisini basın mensupları karşısında küçük duruma düşmekten nasıl kurtardığını anlatmaktadır. Pabu ise Madhubala’nın RK ile birlikte rol alması konusuna tepki göstermektedir. Bhatia ve Amar ise bu sırada boş durmazlar.

Haberin Devamı

Madhubala’nın RK’nın çekeceği filmde başrol oynayacağını öğrenen Deepali büyük bir tepki gösterir. RK hala Madhubala’nın basın toplantısında ona nasıl yardımcı olduğunu evdekilere anlatmaktadır. Pabu ise Madhubala’nın başrolde yer alması konusunda tepki göstermeyi sürdürmektedir. O, geleneklerine göre kadınların filmlerde oynamasına karşı olduğunu evdekilere anlatır. Bhatia ve Amar basın toplantısında Simran’ı alt etmiş ancak Madhubala’nın planını hesaba katmadıkları için RK karşısında mağlup olmuşlardır. Ancak onların vazgeçmeye niyetleri yoktur ve Bhatia oğlu ile birlikte yeni bir plan hazırlamaya başlar. Pabu ise Madhubala’ya karşı duyduğu öfkeden dolayı gizlice evi terk eder. Radha, RK ve Madhubala’dan ablasını bulup yeniden eve getirmelerini ister. Bir yandan da ertelenen ritüel için yeniden hazırlıklar başlamıştır. Tam herşeyin yoluna gireceği bir sırada Deepali herşeyi altüst eder.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı