Gazete Vatan Logo

Yalancı Bahar 42. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 42. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 42. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntıları ile beraber haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 42. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Ekranların beğeniyle takip edilen Hint dizisi Yalancı Bahar yoluna dolu dizgin devam ediyor. 42. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar dizisi reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. İşte Yalancı Bahar dizisinin tüm detayları ve son yayınlanan 42. bölüm fragmanı...

YALANCI BAHAR 42. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 42. BÖLÜM ÖZETİ

Balraj, Madhubala’yı takip etmesi için özel bir dedektif tutar. Dedektiften gelen bilgiler üzerine harekete geçen Balraj başarılı olabilecek mi?

RK, Padmini ve Malik’in düğününde çiftin evliliklerini tebrik eden bir konuşma yapar. Konuşmanın ardından düzenlenen dans yarışmasında Deepali ve Madhubala arasında kıyasıya bir mücadele yaşanır. Balraj’ın düğün hediyesini getiren kişiyi gören Trishna büyük bir endişe ile onu hemen kalabalığın arasından uzaklaştırmak ister. RK ise Balraj’a kendisi ile yaptığı anlaşmayı hatırlatarak ondan Trishna hakkında hesap sorar. Padmini gördüğü kötü kâbusun etkisinden uzun süre çıkamaz.

RK düğün kutlamalarının yapılması için sürpriz bir mekân ayarlar. Balraj’ın tuttuğu dedektif ona Malik ve Padmini’nin yakında evlenecekleri bilgisini verince Balraj yanına aldığı silahlı adamlarla RK’nın ayarladığı yere gider.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı