Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 21. bölüm fragmanında Madhubala tehlikede!-izle

Yalancı Bahar 21. bölüm fragmanında Madhubala tehlikede!-izle

Ekranların sevilen dizisi Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün ekrana gelecek olan Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu! Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Yalancı Bahar 21. bölüm fragmanında Madhubala tehlikede!-izle

Hint dizilerini izleyici ile buluşturan Kanal 7 izleyenleri ekrana kilitliyor. Yalancı Bahar ekrana gelen her yeni bölüm ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Madhubala yağan yağmurun altında bitkin bir şekilde yürürken dikkatsizliği sonucu tehlikeli anlar yaşayacak. Yalancı Bahar 21. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

YALANCI BAHAR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Her yerde Madhubala’yı arayan RK, onu tam zamanında bulur. İlk defa uzun süre birlikte kalma fırsatı yakalayan ikili arasındaki nefret bu süreçte biraz olsun yumuşamıştır. Ancak yaşanan yeni gelişmelerden dolayı bu durum pek uzun sürmeyecektir.

YALANCI BAHAR 21. BÖLÜM FRAMANI İÇİN TIKLAYIN

Madhubala’ya yaptıklarının ardından pişmanlık duyan RK telaşlı bir şekilde Padmini’nin evine gelince, Padmini kızının başına bir şey gelmiş olmasından endişe eder. Madhubala yağan yağmurun altında bitkin bir şekilde yürürken dikkatsizliği sonucu bir su kanalına düşmek üzereyken RK tarafından kurtarılır. Selden dolayı film setine sığınan ikili burada uzun süre baş başa kalırlar. Zor bir çocukluk geçirdiğini söyleyen RK, Madhubala’ya geçmişte yaşadığı bazı kötü olayları anlatır. Eve döndüklerinde Londra’dan gelen sürpriz bir misafirle karşılaşırlar.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Malik, RK ile arasında geçen tartışmanın ardından kriz geçirdiği için durumu kötüye gitmektedir. RK’nın her dediğini yapmaktan sıkılan Madhubala artık ona itaat etmemeye karar verince ikili arasında yeni bir gerilim başlar.

RK ile arasındaki tartışmadan sonra arabadan inen ve şiddetle yağan yağmurun altında eve kadar yürüyen Madhubala sırılsıklam olmuştur. Padmini ile özel olarak görüşmek istediğini söyleyen doktor, ona Malik’in son günlerde yaşadığı olaylardan dolayı büyük bir kriz geçirdiğini söyler. Bhatia ise RK’ya oyun oynamak için oğlunun Madhubala’ya yakınlaşmasını ister. Roma, Trishna’yı Madhubala’nın ailesi için göstermiş olduğu fedakârlığı anlamamakla suçlar. Madhubala, RK ile birlikte sete gitmeyi reddedince RK, Bittoo’ya ne pahasına olursa olsun onu alıp gelmesini ister.

Haberin Devamı