Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 15. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Yalancı Bahar 15. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. 15. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da neler olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yalancı Bahar son yayınlanan 15. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 15. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Ekranların ilgi ile takip edilen Hint dizisi Yalancı Bahar izleyicileri ekrana kilitleyecek bir bölümle daha ekranlara gelecek. 15. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar büyük bir heyecanla bekleniyor. Yalancı Bahar tüm ayrıntıları ve son yayınlanan 15. bölüm fragmanıyla haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 15. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 15. BÖLÜM ÖZETİ

RK’nın kendisini aşağılamalarına karşı sessiz kalan Madhubala, Malik’in iyileşmesi için katlandığı bu eziyetlere karşı sabrını sürdürmektedir. Yaşananları öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşayan Padmini ise kızını kurtarmak için tehlikeli bir girişimde bulunur.

Malik’in tedavi masraflarının karşılanması için RK ile evlenmeyi kabul eden Madhubala, Padmini’nin tepkisiyle karşılaşır. RK’nın kızına hizmetçisi gibi davrandığını gören Padmini, onun malikânesine giderek Madhubala’yı kaçırmaya çalışır. Başarılı bir ameliyat geçiren Malik’in doktorları onun kısa bir süre sonra sağlığına yeniden kavuşacağını söyler. Yeni yaşamına alışamayan Madhubala ile onu sürekli aşağılayan RK arasında neler olacak?

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Film setinde yaşananların intikamını almak isteyen RK, Madhubala için hazırladığı planı uygulamaya başlar. Malik’in kaldığı odaya gelerek Madhubala’ya evlenme teklif eden RK ondan nasıl bir geri dönüş alacak
Madhubala’dan yediği tokatların ardından ondan büyük bir intikam almaya karar veren RK, büyük bir plan hazırlığına girişir. Malik’in yanında refakatçi olarak geceyi hastanede geçiren Madhubala’nın yanına giden RK, ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif eder. Madhubala ilk başta onun bu teklifini reddetse de RK, Malik’in tüm tedavi masraflarını karşılayacağını söyleyince düşünmek için zaman ister. Ertesi gün Malik’in tedavisi için gerekli para hastaneye yatırılmadığı için iyice köşeye sıkışan Padmini ne yapacağını bilemez haldeyken Madhubala çaresiz RK’nın stüdyosuna gider. Madhubala, RK’nın evlilik teklifini kabul edecek.
YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Haberin Devamı

Bir Garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Künye
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı