Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 133. bölümde Madhubala Raju ile tanışıyor!

Yalancı Bahar 133. bölümde Madhubala Raju ile tanışıyor!

Yalancı Bahar reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 133. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da Madhubala Raju ile tanışıyor. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Yalancı Bahar 133. bölümde Madhubala Raju ile tanışıyor!

Yalancı Bahar 133. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı Bahar büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yalancı Bahar 133. bölümde Madhubala'nın Raju ile tanışması nelere yol açacak? Yalancı Bahar hayranları tarafından merakla beklenen 133. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 133. BÖLÜM FRAGMANI

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Tamanna ile birlikte gelen Raju, RK ile arasındaki şaşırtıcı benzerlik yüzünden Abhay tarafından istenmez. Raju’nun sağlık sorunlarını öğrenen Madhubala ise ona ilgiyle yaklaşmaktadır. Madhubala ile Raju arasında neler yaşanacak?
Raju ile tanışan Abhay, tıpkı diğer herkes gibi, o ve RK arasındaki benzerliğe çok şaşırır. Madhubala ise çocukken geçirdiği ağır bir hastalık sonucu aklını kaybeden bu adama karşı merhamet duyar. Madhubala’dan intikam almak isteyen Abhay için Raju bulunmaz bir silahtır. Nikhil ve Mohini hala Madhubala’nın Abhay’ın tüm baskılarına neden boyun eğdiğine bir anlam verememiştir. Artık Madhubala’yı bu ilişkiye katlanmaya ikna eden şey Abhay’a karşı duyduğu sevgi değil, Raju’ya karşı duyduğu şefkattir.
Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar dizisi 15 Ekim Cumartesi günü heyecan dolu bir bölümle ilk sezona veda etmişti. Hint sinemasının 100. Yılına özel olarak çekilen dizinin 2. Sezonunda ise RK’nın kızı Madhubala Kundra’nın başından geçenler anlatılıyor.
Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar dizisinin 2. Sezonunda başrolleri ünlü film yıldızları Drashti Dhami ve Gunjan Utreja paylaşıyor. Harshvardhan Kapoor’un çıkardığı ve Madhubala ile RK’nın hayatını kaybettiği yangından 20 yıl sonra yaşananların anlatıldığı bölümlerde fakir bir genç kızın bir film yıldızına duyduğu aşka yer veriliyor.
Radha tarafından Bombay’dan uzaklaştırılan ve imkânsızlıklar içerisinde yetiştirilen Madhubala Kundra bir üniversitede işletme bölümünde okumaktadır. Anne ve babası dışında film sektörü ile tek bağı yakışıklı oyuncu Abhay Kapoor’dur. En büyük hayali onunla tanışabilmek olan Madhubala Kundra bir gün tesadüf eseri Bitoo ile karşılaşır ve ondan Abhay Kapoor ile babasının ölümü arasındaki ilişkiyi öğrenir. Gerçekleri öğrenince Abhay Kapoor’dan intikam almaya karar veren Madhubala Kundra kendini bir anda tehlikeli bir oyunun ortasında bulur.
İkili arasındaki mücadelede tüm yaşananlara rağmen aşk galip gelir ve onlar tıpkı Madhubala ile RK gibi bir evlilik gerçekleştirir. Zamanla Madhubala Kundra da annesi gibi film sektörünün aranan yüzlerinden biri olacaktır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Gunjan Utreja, Drashti Dhami, Vivian Dsena, Indresh Malik, Shama Deshpande, Tanvi Thakkar
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı