Gazete Vatan Logo

Yalancı Bahar 131. bölümde Abhay, Madhubala'ya aşkını ilan ediyor!

Yalancı Bahar 131. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar 131. bölümde Abhay ve Madhubala arasında yaşananlar geceye damga vuracak. Yalancı Bahar son yayınlanan 131. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 131. bölümde Abhay, Madhubala'ya aşkını ilan ediyor!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 131. bölüm fragmanı yayınlanan dizi Yalancı Bahar'da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Yalancı Bahar 131. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 131. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 131. BÖLÜM ÖZETİ

Madhubala hastaneye gittiğinde Radha’nın tüm ameliyat masraflarının ödendiğini öğrenince bu duruma çok şaşırır. Harshvadhan’ın vasiyetine göre Abhay 38. Yaş gününü kutlarken evlenmemiş olursa mal varlığının yarısını Mohini’ye devredecektir.

Nikhil ve Mohini için kritik süreç başlamıştır çünkü vasiyette belirtilen süre 1 hafta sonra dolacaktır. Abhay ise Madhubala’ya duyduğu aşkı itiraf ederek ona büyük bir sürpriz yapar. Abhay, Madhubala’nın RK’nın kızı olduğunu öğrenebilecek mi? Lilivati’nin yeni planı ne?

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Madhubala’nın kameralar önünde aşağılanmasına sinirlenen Abhay, ondan özür dilemek ister. Radha’nın hastalandığını haber alan Bittoo hemen oraya gider. Lilivati ise Madhubula’nın Abhay Kapoor’un yadımcısı olduğunu öğrenince bu durumdan faydalanmaya çalışır.

Haberin Devamı

Madhubala’nın kim olduğu hakkında bir basın açıklaması yapmak için kameraların karşısına geçen Abhay, Nikhil’in sözlerine müdahale etmesine çok kızar. Çünkü Nikhil oradakilere Madhubala’nın Abhay’ın hizmetçisi olduğunu söyler. Televizyondaki görüntüleri izleyen Lilivati ve Sweety, Madhubala’yı görür görmez tanır ve onu, Abhay Kapor’un yanında çalıştığı halde bu durumu kendisine söylememkle suçlarlar. Radha’nın yeniden hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bittoo ilk uçakla Matura’ya gider. Abhay kameralar karşısında küçük düşürülen Madhubala için ne yapacak? Radha yeniden sağlığına kavuşacak mı?

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar dizisi 15 Ekim Cumartesi günü heyecan dolu bir bölümle ilk sezona veda etmişti. Hint sinemasının 100. Yılına özel olarak çekilen dizinin 2. Sezonunda ise RK’nın kızı Madhubala Kundra’nın başından geçenler anlatılıyor.
Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar dizisinin 2. Sezonunda başrolleri ünlü film yıldızları Drashti Dhami ve Gunjan Utreja paylaşıyor. Harshvardhan Kapoor’un çıkardığı ve Madhubala ile RK’nın hayatını kaybettiği yangından 20 yıl sonra yaşananların anlatıldığı bölümlerde fakir bir genç kızın bir film yıldızına duyduğu aşka yer veriliyor.
Radha tarafından Bombay’dan uzaklaştırılan ve imkânsızlıklar içerisinde yetiştirilen Madhubala
Kundra bir üniversitede işletme bölümünde okumaktadır. Anne ve babası dışında film sektörü ile tek
bağı yakışıklı oyuncu Abhay Kapoor’dur. En büyük hayali onunla tanışabilmek olan Madhubala Kundra bir gün tesadüf eseri Bitoo ile karşılaşır ve ondan Abhay Kapoor ile babasının ölümü arasındaki ilişkiyi öğrenir. Gerçekleri öğrenince Abhay Kapoor’dan intikam almaya karar veren Madhubala Kundra kendini bir anda tehlikeli bir oyunun ortasında bulur.
İkili arasındaki mücadelede tüm yaşananlara rağmen aşk galip gelir ve onlar tıpkı Madhubala ile RK gibi bir evlilik gerçekleştirir. Zamanla Madhubala Kundra da annesi gibi film sektörünün aranan yüzlerinden biri olacaktır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Gunjan Utreja, Drashti Dhami, Vivian Dsena, Indresh Malik, Shama Deshpande, Tanvi Thakkar
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı