Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 126. bölümde Abhay'dan şoke eden karar!

Yalancı Bahar 126. bölümde Abhay'dan şoke eden karar!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 126. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da Abhay oyunculuğu bırakma kararı alıyor. Şok kararın ardından Yalancı Bahar'da neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Yalancı Bahar 126. bölümde Abhay'dan şoke eden karar!

Yalancı Bahar 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı Bahar nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelecek. Yalancı Bahar son yayınlanan 126. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 126. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 126. BÖLÜM ÖZETİ

ABHAY OYUNCULUĞU BIRAKIYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, kızakardeşi ile tartışan Abhay, onun isteğini yerine getirerek oyunculuk kariyerine bir son verir. Radha’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Madhubala’nın ise acilen para bulması gerekmektedir. Madhubala’ya çarpan Abhay şimdi ne yapacak?

Bittoo’nun karısının baskıları üzerine Madhubala, Abhay Kapoor’dan avans istemek zorunda kaldır. Ancak diğer yandan Abhay, babasının ölüm yıldönümünde yaşadığı büyük sorunlar yüzünden kimse ile ilgilenecek halde değildir. Ananya’ya kendisinden ne istediğini soran Abhay hiç beklemediği bir cevap alacaktır. Sette Abhay’ın üzgün olduğunu farkeden Madhubala, ondan para isteyemez. Ancak akşam Shati, Madhubala’yı arayarak Rahda’nın hastaneye kaldırıldığını ve tedavisi için çok acil paraya ihtiyaç duyduğunu söyler. Abhay ise Ananya’nın sözlerini uzun uzun düşünür ve bir basın toplantısı düzenleyerek oyunculuğu bıraktığını açıklar.

Haberin Devamı

Parayı nasıl bulacağını düşünerek yolda dalgın bir şekilde yürüyen Madhubala’ya Abhay arabası iler çarpar. Madhubala, ondan avans alabilecek mi? Abhay, Nikhil ve annesinin kendisine kurduğu tuzaktan haberdar olacak mı?

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 21.10’da Kanal 7’de.

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar dizisi 15 Ekim Cumartesi günü heyecan dolu bir bölümle ilk sezona veda etmişti. Hint sinemasının 100. Yılına özel olarak çekilen dizinin 2. Sezonunda ise RK’nın kızı Madhubala Kundra’nın başından geçenler anlatılıyor.
Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar dizisinin 2. Sezonunda başrolleri ünlü film yıldızları Drashti Dhami ve Gunjan Utreja paylaşıyor. Harshvardhan Kapoor’un çıkardığı ve Madhubala ile RK’nın hayatını kaybettiği yangından 20 yıl sonra yaşananların anlatıldığı bölümlerde fakir bir genç kızın bir film yıldızına duyduğu aşka yer veriliyor.
Radha tarafından Bombay’dan uzaklaştırılan ve imkânsızlıklar içerisinde yetiştirilen Madhubala Kundra bir üniversitede işletme bölümünde okumaktadır. Anne ve babası dışında film sektörü ile tek bağı yakışıklı oyuncu Abhay Kapoor’dur. En büyük hayali onunla tanışabilmek olan Madhubala Kundra bir gün tesadüf eseri Bitoo ile karşılaşır ve ondan Abhay Kapoor ile babasının ölümü arasındaki ilişkiyi öğrenir. Gerçekleri öğrenince Abhay Kapoor’dan intikam almaya karar veren Madhubala Kundra kendini bir anda tehlikeli bir oyunun ortasında bulur.
İkili arasındaki mücadelede tüm yaşananlara rağmen aşk galip gelir ve onlar tıpkı Madhubala ile RK gibi bir evlilik gerçekleştirir. Zamanla Madhubala Kundra da annesi gibi film sektörünün aranan yüzlerinden biri olacaktır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Gunjan Utreja, Drashti Dhami, Vivian Dsena, Indresh Malik, Shama Deshpande, Tanvi Thakkar
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı