Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 106. bölümde kıskançlık krizi!

Yalancı Bahar 106. bölümde kıskançlık krizi!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 106. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da kıskançlık krizi yaşanıyor. Yalancı Bahar 106. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 106. bölümde kıskançlık krizi!

Yalancı Bahar 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Yalancı Bahar'da Rk'nın sürpriz kararı izleyicileri şaşırtacak. Yalancı Bahar 106. bölüm fragmanı ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 106. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE

YALANCI BAHAR 106. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, Mehul, Madhubala’nın filmdeki rolünü arttırmak yönünde aldığı kararı RK’ya kabul ettirir. Artık bütün bir set Madhubala’nın peşinden gitmektedir. Çekimleri izlerken bu durumu fark eden RK, Deepali’nin de kışkırtmaları sonucu Madhubala ile karşı karşıya gelir. İkili arasındaki yeni gerilim devam edecek mi?

Basında kendisi ve hastalığı hakkında çıkan haberleri gören RK bir zamanlar kendisinin peşinden koşan muhabirlerin şimdi nasıl böyle karalama kampanyası başlattığına anlam veremez. Madhubala’nın setteki performansından memnun kalan Mehul, RK’yı kadın başrol ağırlıklı bir senaryo ile çekimlere devam etmeye ikna eder. Diğer yandan hala bir kaçak olarak saklanmaya devam eden Skander, Deepali’den RK ile arasındaki sorunu çözmesi için yardım ister. Çekimleri izlemek için sete giden RK, artık başrol oyuncusu değil yalnızca filmin yapımcısıdır ve Madhubala’nın sergilediği oyunculuk performansının aldığı büyük alkışlar onun karakterindeki kıskançlık duygusunu yeniden ortaya çıkarır. Üstüne üstlük Deepali’de onu Madhubala’ya karşı kışkırmaktadır. Ona, Madhubala’nın şöhretinin kendi şöhretini geçeceğini söyler. Deepali’nin doğru söylediğini düşünen RK artık Madhubala’ya karşı tavır almaya başlar. RK’daki bu ani değişiklik karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Madhubala ise ne yapacağını bilemez.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

RK TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN SETE GERİ DÖNÜYOR

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bu akşam, RK, hem Mehul hem de banka müdürü ile yaptığı görüşmelerin ardından sette yarım kalan çekimlere geri dönmeye karar verir. Onun yanından biran olsun ayrılmayan Madhubala ise hala endişelidir. Çekim sırasında RK’nın yere düşmesinin ardından Mehul, RK ile ilgili önemli bir karar alır.

Haberin Devamı

Madhubala, RK’nın sağlık durumundan endişelidir ve onun bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapar. RK’yı ziyarete gelen Mehul ise çekimlerin aksadığını ve ellerindeki paranın günden güne azaldığını söyleyince RK yarın sete gelip çekimlere devam edeceğini söyler. Diğer yandan bir yolunu bularak nezarethaneden kaçan Skander, Deepali’yi arayarak kendisine bazı konularda yardımcı olmasını ister.

Film çekimlerindeki aksamalardan dolayı endişeli olan banka müdürü, RK’yı arayarak film için verilen krediyi geri alacağını söyler. Pabu ise RK’yı çok üzecek bir şey yapar ve ona hayatının geri kalanında kendisine lazım olacağını söyleyerek bir tekerlekli sandalye hediye eder. Ertesi gün RK sağlığındaki tüm olumsuzluklara rağmen çekimlere yeniden başlamak için sete gelir. Setin önünde onlarca basın mensubu kendisini beklemektedir. Onların sorularını yanıtlayan RK, stürdyoya gelerek film çekimlerini izleyebileceklerini söyler. Nihayet çekimler başlamıştır ancak RK rolü gereği koltuğundan kalktığında dengesini kaybedip yere düşer. Basın mensupları bu anı çekmek için bir anda onun etrafını sarar. Mehul, RK’nın sağlık durumunu göz önünde bulundurarak onun olduğu sahneleri senaryodan çıkarmak istediğini söyler. Bu sırada banka müdürü yeniden arayarak kötü bir haber verir.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı