Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 103. bölümde Rk bıçaklanıyor!

Yalancı Bahar 103. bölümde Rk bıçaklanıyor!

Yalancı Bahar Kanal 7 ekranlarında Hint rüzgarları estirmeye devam ediyor. 103. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar'da Rk'nın bıçaklanması şok etkisi yaratacak. Yalancı Bahar 103. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 103. bölümde Rk bıçaklanıyor!

Yalancı Bahar yoluna dolu dizgin devam ediyor. 103. bölüm fragmanı yayınlanan Yalancı Bahar Madhubala Amar'ın tuzağına düşüyor. Peki Madhubala bu işten nasıl kurtulacak? İşte Yalancı Bahar 103. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

YALANCI BAHAR 103. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 103. BÖLÜM ÖZETİ

MADHUBALA, AMAR’IN TUZAĞINA DÜŞEREK RK’YI BIÇAKLAR

Ekranların sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Pabu hain planı ile Madhubala’yı ölüme terk ettikten sonra eve geri döner. Kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başaran Madhubala, ondan bunun hesabını sormaya karar vermiştir. Öte yandan Amar yaptığı plan ile RK’nın yaralanmasına sebep olunca Bhatia ile arası açılır.

Madhubala ile Radha’nın arasını bozmayı başaran Pabu, Madhubala’yı kandırarak onu bir ritüeli gerçekleştirmesi için gece bir göl kenarına götürür ve ondan suyun içine girmesini ister. Skander ile anlaşan Amar, Madhubala’nın RK’nın göğsüne bıçak saplayacağı sahneye sıra gelince sahte bıçağın yerini gerçeği ile değiştirir. Aldığı bıçak darbesi ile birlikte yere yığılan RK uzun süre oradan kalkamaz. Mehul ve Madhubala onun kendilerine şaka yaptığını düşünmektedir ancak eline bulaşan kanı çok sonra farkeden Madhubala onun gerçekten yaralandığını anlar. Hastaneye kaldırılan RK’nın hayati tehlikesi devam etmektedir. Bu olay bir anda ülkenin gündemine oturmuştur. Ekrandan son dakika gelişmelerini izleyen Amar büyük bir zafer kazandığını düşünürken Bhatia’nın tepkisi ile karşılaşır. Bhatia, onun filmi engellemek yerine RK’yı öldürmeyi tercih etmesini kabullenemez.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekranların sevilen Hint dizisi ‘Yalancı Bahar’da bu akşam, Madhubala’nın sürekli çekimleri iptal ettirmesi setteki havayı değiştirir. Karwa Chauth günü için oruç tutmakta kararlı olan Madhubala ile RK arasında yeni bir gerilim başlar. RK bu ritüelin çekimleri etkileyeceğini düşündüğü için Madhubala’nın bu kararından vazgeçirmekte ısrarlıdır ve elinden geleni yapar.

Madhubala’nın sürekli çevresinin baskısı altında kalmasından dolayı çekimleri iptal ettirmesi RK ve Mehul’un karşı karşıya gelmesine sebep olur. Ev halkı Madhubala’nın oruç tutamayacağını düşünseler de Madhubala oruç tutma konusunda kararlıdır. RK, Madhubala’nın sette oruç tutamayacağını dile getirir. Fakat Madhubala RK’ya karşı gelerek oruç konusundaki kararından geri adım atmaz.

Haberin Devamı

Ev halkı Madhuballa’nın artık bir star olduğunu ve onun artık dini ritüellerle alakasının olamayacağını düşünürler. Roma ve Madhubala evdeki dini duaya katılabilmek için gizli bir plan hazırlar. Madhubala’nın duaya yetiştiğini gören Radha, Deeepali, Pabu büyük bir şaşkınlık yaşar. Sette Madhubala’yı bulamayan RK onun evdeki ritüel de olduğunu öğrenince öfkelenir ve Madhubala’ya herkesin içinde kendisine yalan söylediğinden dolayı bağırır. Evde yaşananların hırsını alabilmek için Madhubala da yönetmen Mehul’dan senaryo da ufak bir değişiklik sürpriz bir değişiklik yapmasını ister.

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.
Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.
Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Haberin Devamı