Gazete Vatan Logo

Yağmurluk seçmenin şimdi tam zamanı

Sonbaharının gözde parçası yağmurluklar vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Trençkotlarda, bu sezon alışılmışın dışında deri detaylı ve renkli modeller göze çarpıyor.

Yağmurluk seçmenin şimdi tam zamanı

Bahar aylarındaki bu hava değişimlerinde hayat kurtarıcılarımız trençkotlar, her sezon olduğu gibi bu sezon da ortaya çıkmaya başladı. Hava durumu ne olursa olsun giyebileceğiniz en hafif, pratik ve şık seçenek trençkotlar. Hem günlük stilinizin hem de ofis şıklığınızın tamamlayıcısı olan ve farklı renk seçenekleriye her konsepte uyum sağlayabilen trençkotlarda, bu sezon alışılmışın dışında modeller göze çarpıyor. Deri detayı ve canlı renklerin kullanımı sezonun en öne çıkan trendlerinden. Farklı kumaşlarla ve tasarımlarla göze çarpan bu parçalara birçok alternatifi de mevcut.

Sonbaharın en hit parçası

Özellikle Red Valentino gibi markalar yağmurluklar ve yağmurluk kumaşından tasarlanan elbiselerle dikkat çekti bu yıl. Yağmurlukla ilgili en önemli detay ise şüphesiz aklınıza sporcu tipi yağmurluklar gelse de haute couture çalışılmış latex ya da sentetik diğer materyallerden oluşan sanatçı elinden çıkma yağmurluklara hazır olun. İster diz boyunda isterseniz belde biten bir yağmurluk olsun sonbahar kombinlerinin en büyük tamamlayıcısı yağmurluklar olacak. Vinil, trençkot, colorblock ya da düz renk olsun fark etmez yılın en hit ürününden bir tane edinmenizde yarar var.

Haberin Devamı

İçiniz dışarıya yansısın

Bu sene yağmurluklar transparan modasına ayak uyduruyor. Şeffaf görünüm çantalardan yağmurluklara sıçradı. Şeffaf yağmurluklarla her kıyafet, her an için oldukça başarılı bir uyumu sergiliyor. Renklerin uyumsuzluğunu, şık kombinlere uygun yağmurluk bulamamayı unutun. Transparan etkiyle her kıyafetle bir ahenk yakalayan yağmurluklara yönelin!